lines-blog

Sportske radnje Novi Sad

Sportske radnje Novi Sad – u našem BIG šoping centru u Novom Sadu možete pronaći svoje omiljene brendove garderobe i obuće za sport. Veliki broj sportskih radnji omogućava vam da na jednom mestu obavite kompletnu kupovinu. Posetite nas i uživajte u kupovini i odabiru između najboljih sportskih brendova!

Novi Sad sportske radnje – sve na jednom mestu

Sportske radnje su omiljeno mesto za šoping svih zaljubljenika u sport i ljubitelja komfornijeg stila oblačenja. Ovde možete pronaći kompletan asortiman odeće i obuće u Novom Sadu, kao i dodatne opreme za sve vrste sportova.

Sportske radnje u Novom Sadu jednako su dobro opremljene odećom i obućom za mališane i odrasle. Ukoliko želite da se porodično spremite za trening, pronađete idealne komade garderobe za rekreativne aktivnosti ili prosto za komforno oblačenje u domu, na pravom ste mestu.

BIG Novi Sad sportske radnje

U prostorijama tržnog centra BIG u Novom Sadu nalaze se prodavnice najboljih sportskih brendova, gde ćete pronaći apsolutno sve što vam je potrebno od sportskog asortimana i to uz odlične cene.

Čeka vas sportska oprema, odeća i obuća odličnog kvaliteta. Oprema za trčanje, fudbal, košarku, fitnes, tenis i druge sportove. Brendovi su pripremili nove kolekcije za majice, patike, trenerke, jakne, torbe i mnogo čega drugog.

Radno vreme sportskih radnji i lokacija

Omiljeni sportski brendovi čekaju na vas u BIG šoping centru u Novom Sadu!

Na našem sajtu klikom pojedinačno na sportske radnje Novi Sad možete pogledati gde su tačne lokacije i kakvo je radno vreme svih sportskih radnji koje se nalaze kod nas.

Sportski asortiman u prodavnicama je odlično opremljen najrazličitijim modelima, od najmanjih do brojeva za odrasle.

Cene su prilagođene brendovima od kojih sportski artikli dolaze, a verujemo da svako može pronaći nešto po svom ukusu i u skladu sa sopstvenim budžetom.

Posetite naše prodavnice u šoping centru na Sentandrejskom putu 11 i porodično se opremite za sve vrste sportskih aktivnosti.

devojka-big