lines

Beosport Novi Sad

Beosport prodavnica u Novom Sadu je među najposećenjim radnjama u BIG tržnom centru. Nudi asortiman svetski poznatih brendova sa renomeom koje možete pronaći na svega par mesta u celoj zemlji! Jedan od njih je u BIG centru, vašem omiljenom mestu za šoping za celu porodicu! Posetite Beosport u Novom Sadu i otkrijte zbog čega ova prodavnica privlači ljude svih modnih afiniteta!

Kontakt informacije

Prizemlje / B00b
Radno vreme: 10h - 22h
beosport-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B00b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Gigatron u ritmu dobrih cena

    Gigatron u ritmu dobrih cena

    U ritmu dobrih cena zabava može da počne! Iskoristite Gigatron popuste da vam ovo proleće bude u znaku fantastičnog istinskog uživanja u muzici, i odaberite neki od prenosnih Bluetooth zvučnika,...

Pogledajte sve

Beosport prodavnica u Novom Sadu 

Beosport je mreža više od 20 maloprodajnih objekata koja nalazi se na najatraktivnijim, centralnim lokacijama svih većih gradova u regionu, a jedna od njih nalazi se u našem BIG tržnom centru u Novom Sadu!

BS Beosport prodavnica odeće u Novom Sadu nudi fashion, street, casual i sportsku garderobu poznatih svetskih brendova: Pepe Jeans London, G-Star RAW, Superdry, Garcia Jeans, EMU, Sendra boots, O’Neill, Quiksilver, Roxy, DC Shoes, Burton, kao i sportsku i ski opremu Wilson, Atomic, Salomon, The North Face, Spyder, EA7 Emporio Armani, Kjus, Suunto, Smith, Carrera i mnoge druge.

Beosport Novi Sad – kontakt telefon i lokacija

Beosport u Novom Sadu nalazi se u sklopu BIG tržnog centra, pa je naša lokacija nezaobilazna u slučaju da želite da ga posetite! Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11 i odlično smo saobraćajno povezani sa celim gradom. 

BS Beosport lokacija: BIG tržni centar Novi Sad – Sentandrejski put 11

Beosport Novi Sad radno vreme: od 10:00 č do 22:00 č

Beosport kontakt: 021 270 14 88; 063 105 77 79

Broj lokala: Prizemlje / B00b

Dobro došli! 

 

devojka-big