lines-blog

Apoteke Novi Sad

Apoteke u Novom Sadu u BIG tržnom centru nude širok asortiman lekova, suplemenata i dermokozmetike. Posetite BIG i opremite se u najboljim drogerijama i apotekama u Novom Sadu! Čekamo vas!

Apoteke Novi Sad – apoteke na korak od vas

Apoteke u Novom Sadu u BIG tržnom centru imaju sjajnu ponudu, pa ovde možete da nabavite lekove po receptu, standardne medikamente za kućnu apoteku, ili korisne suplemente vitamina i minerala – šta god vam je potrebno.

Kod nas vas čeka Apoteka Cvejić, koja kupcima pruža najbolja rešenja, oslanajući se na dobre i moderne farmaceutske prakse. Ima i svoj Loyalty klub, u koji se možete učlaniti u našem tržnom centru i tako sebi obezbediti sjajne pogodnosti. Posebno se iazdvaja po modernom pristupu i sjajnoj ponudi.

Drogerije u Novom Sadu – sve na jednom mestu

Kada želite da nabavite stvari za negu lepote, tela, ali i domaćinstva – drogerija je sve što vam je potrebno. Baš kao i kod drogerija u Beogradu, široka ponuda u Novom Sadu omogućava da na jednom mestu sa lakoćom pronađete sve što vam je potrebno od kozmetike, dekorativne kozmetike, ali i najrazličitijih preparata za negu i brigu o telu, kosi, pa i o domaćinstvu.

Lilly drogerija u Novom Sadu, pored kozmetičkog asortimana, ima i deo drogerije posvećen isključivo apotekarskim i farmaceutskim proizvodima, pa ovde možete nabaviti i medikamente.

Drogerije i privatne apoteke Novi Sad – radno vreme, telefon i lokacija

BIG tržni centar u Novom Sadu nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Vrlo je lako stići do centra iz bilo kog dela Novog Sada, ali i cele Vojvodine.

Apoteke Novi Sad radno vreme: od 10 do 22h.

Ukoliko želite da pronađete tačnu lokaciju farmaceutskih prodavnicaa, savetujemo da koristite našu mapu objekta i tako pronađete objekat u koji želite da stignete. Brojeve telefona apoteka u Novom Sadu, informacije o akcijama i popustima, možete da saznate klikom na ikonicu apoteke. Tu vas čekaju detaljne informacije o njenom poslovanju u okviru našeg centra! Vidimo se u BIG-u!

devojka-big