lines

Lilly Novi Sad

Lilly u Novom Sadu u BIG-u je bogato opremljena drogerija u kojoj će vas uvek dočekati širok asortiman kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama.  Posetite našu Lilly prodavnicu u Novom Sadu kako biste za vas i vaše najbliže pronašli sve na jednom mestu – kozmetičke proizvode za negu i zaštitu, raznovrsna lekovita sredstva, proizvode za bebe i decu, kao i potrepštine za održavanje domaćinstva. Uživajte u jedinstvenom šoping iskustvu u carstvu drogerijskijskih proizvoda.

Kontakt informacije

Prizemlje / B03
Radno vreme: 10h - 22h
lilly-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B03
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

LILLY DROGERIJA U NOVOM SADU – NEGA I ZAŠTITA LEPOTE I ZDRAVLJA ZA CELU PORODICU

Lilly prodavnica u Novom Sadu u BIG-u je deo danas najpopularnijeg lanca drogerija i apoteka u Srbiji, poznatog po reputaciji šoping destinacije koja garantuje ugodno iskustvo kupovine kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama.

Lilly prodavnica i Lilly apoteka u Novom Sadu u BIGU-u se ističu po širokom asoritmanu kozmetičkih proizvoda, sredstava za negu i pomoćnih lekovitih sredstava – namenjenih za sve generacije. Besprekorna usluga Lilly osoblja, omogućiće vam prijatno iskustvo kupovine kojom ćete vama i vašim najbližima pouzdano obezbediti najbolji kvalitet zaštite i nege lepote i zdravlja.

LILLY DROGERIE U NOVOM SADU – STALNE AKCIJE, POPUSTI I SNIŽENJA

Lilly drogerije za svoje kupce žele da omoguće najbolje. Zato Lilly u Novom Sadu u našem tržnom centru nastoji da vas što češće obraduje novim akcijama i popustima, a za one koji žele za uživaju u stalnim pogodnostima i sniženjima – tu je i Lilly Loylty klub, kojem se jednostavno možete priključiti popunjavanjem formulara u Lilly prodavnici u Novom Sadu u BIG-u.

Takođe, pored raznovrsne ponude najkvalitetnijih drogerijskih proizvoda Lilly prodavnice u Novom Sadu u BIG-u, možete da računate da će vam ljubazno Lilly osoblje neprekidno biti na raspolaganju tokom kupovine – u slučaju potrebnih sugestija ili stručnih saveta. Sa tim u vidu, uvek možete da računate da ćete isplativo uložiti u proizvode koji u potpunosti odgovaraju vašim potrebama.

LILLY PRODAVNICA U BIG TRŽNOM CENTRU – LOKACIJA I KONTAKT TELEFON

Lilly radnje se u Novom Sadu nalaze na više lokacija u gradu,  a među njima i na vašem omiljenom mestom za kupovinu – u BIG šoping centru. Lilly drogerija se u novosadskom BIG-u nalazi na prvom spratu, u lokalu B03. Za lakše snalaženje u tržnom centru prilikom kupovine, posetite našu online mapu objekta.

Lilly radno vreme u Novom Sadu u BIG-u: od 10 č do 22 č, svakog dana tokom nedelje.

Lilly kontakt telefon prodavnice u BIG-u: 064 89 40 098

Ukoliko novosadski BIG tržni centar nije vaša najbliža lokacija, jednako bogat asortiman proizvoda možete pronaći u Lilly drogeriji u Beogradu, Lilly drogeriji u Zrenjaninu i drugim gradovima širom Srbije gde se nalaze savremeni šoping centri u okviru naše BIG porodice. Posetite nas!

devojka-big