lines-blog

Optika Novi Sad

Optičarske radnje u Novom Sadu u okviru BIG tržnog centra nude sve što vam može zatrebati – kvalitetne naočare za sunce, naočare za vid, ramove i sočiva. U nekim od njih postoji i usluga provere dijoptrije, što omogućava da sve završite na jednom mestu! Posetite novosadske optičke radnje u našem tržnom centru i odaberite svoj savršeni par naočara ili sočiva!

Raznovrsna ponuda optike u Novom Sadu za svačije potrebe

Za sve uzraste, polove i potrebe. Od kvalitetnih dioptrijskih naočara, preko neprimetnih sočiva do trendi sunčanih naočara najvišeg kvaliteta – u novosadskim optičarskim radnjama u BIG-u pronaći ćete ono što vam je potrebno! 

Dioptrijske naočare i sočiva – poboljšajte vid uz kvalitetnu optiku

Primećujete da je vid počeo da vam se kvari ili već nosite naočare i sočiva sa dioptrijom, ali želite da nabavite nova stakla ili ram? Razmišljate o tome da počnete da nosite sočiva?

Sve ovo pronaći ćete u optičarskim radnjama u Novom Sadu. Neke od radnji nude i mogućnost provere i utvrđivanja dijoptrije, što daje mogućnost da sve završite na jednom mestu! 

Širok i raznovrstan asortiman ramova omogućava da svako pronađe idealne naočare koje će odgovarati obliku lica i isticati se. Najbolje je da ram birate u konsultacijama sa stručnim i iskusnim osobljem koje radi u  Diopta optici u Novom Sadu, kao i u novosadskoj prodavnici Moja optika

Najbolji izbor naočara za sunce u Novom Sadu

Tokom vrelih, sunčanih dana, sve što je potrebno za lagodnu svakodnevicu tokom dana jeste kvalitetna zaštita očiju od sunčevog zračenja. Sve postaje lakše kada štitimo svoje lice od neželjene svetlosti i UV zračenja. 

Pošto ćete naočare za sunce nositi svakodnevno, odaberite ih tako da se što bolje uklope u vaš lični stil i dopunjavaju sa različitim kombinacijama. Mi smo najmodernije naočare za sunce u Novom Sadu učinili dostupnim vama, kreirajući odličnu ponudu sa potpisom najpoznatijih brendova, kao što su: Gucci, Ray Bun, Polaroid, Marc Jacobs, Police i drugi. 

Iskoristite pomoć ljubaznog osoblja koje će pronaći sunčane naočare koje vašem licu najbolje odgovaraju i ističu vašu lepotu. Ovako ćete pronaći naočare za sunce koje ćete nositi sa zadovoljstvom! 

Optika u Novom Sadu – cene i akcije

Raznovrstan cenovni rang garantovan je samom širinom ponude u našem tržnom centru. Ponuda je prilagođena svim uzrastima, pa s jednom kupovinom možete da obezbedite celu porodicu, bilo da ste u potrazi za dijoptrijskim naočarama ili naočarama za sunce. 

Iskoristite akcije na optiku koje često organizujemo u BIG-u i ostvarite uštedu! Pratite akcije i popuste u BIG prodavnicama u Novom Sadu i ostanite u toku!

Optičarske radnje u Novom Sadu – kontakt i lokacija 

BIG šoping centar u Novom Sadu je među najposećenijim i najpopularnijim destinacijama za kupovinu u Vojvodini! 

Posetite nas i otkrijte zbog čega. Optičarske radnje u Novom Sadu čekaju vas na adresi Sentandrejski put 11

Ukoliko vam je prestonica bliže, obradovaće vas podatak da optika u Beogradu u BIG ima jednako kvalitetnu ponudu. Radimo svakog dana od 10 ujutru do 10 uveče. Čekamo vas! 

devojka-big