lines-blog

Knjižare Novi Sad

Knjižare u Novom Sadu u BIG tržnom centru nude najširi izbor popularne klasične i savremene književnosti. U našim knjižarama možete pronaći i bogat asortiman školskog, kancelarijskog i kreativnog pribora, ali i poklona i dekoracije. Učinili smo vam dostupnim najpopularnije knjižare u Novom Sadu: Vulkan, Laguna, Kengur i Ars. Posetite novosadski BIG i uživajte u odabiru popularnih naslova i kreativnih poklona!

Knjižare Novi Sad – sve najpopularnije knjižare u Novom Sadu na jednom mestu

Kada su u pitanju knjižare, Novi Sad zaista nudi velike mogućnosti, a zbog zahtevne novosadske čitalačke publike, potrudili smo se da objedinimo sve kvalitetne knjižare u Novom Sadu na jednom mestu! U BIG tržnom centru u Novom Sadu pronaći ćete knjižare koje nude širok asortiman svetske i domaće književnosti.

Naše knjižare Novi Sad i njegove stanovnike čine bogatijim, srećnijim i maštovitijim, jer pružaju mogućnost da na jednom mestu birate između velikog broja naslova. U njihovoj ponudi možete pronaći popularne naslove stranih i domaćih autora, bestselere moderne književnosti, kao i vanvremenske klasike svetske književnosti. 

Ukoliko u jednoj knjižari ne nađete ono što ste tražili – sigurno ćete u drugoj, a naš tržni centar potragu čini lakšom, jer vam je sve na jednom mestu, što značajno štedi vreme za potragu.

Ako su vam pak BIG u Beogradu ili BIG u Kragujevcu bliža lokacija, obavezno posetite naše knjižare u Beogradu i knjižare u Kragujevcu, kao i drugim gradovima u kojima su smešteni naši tržni centri. Bićete zadovoljni ponudom u svakom od njih!

Šta sve možete pronaći u knjižarama u Novom Sadu u našem tržnom centru?

Na stotine naslova različitih žanrova – ljubavni romani, komedije, putopisi, trileri, horori, fantastika, komedija… Osim klasika i bestselera domaće i strane književnosti, tu su i dela iz oblasti popularne nauke i psihologije, kao i ozbiljno štivo stručne literature iz različitih oblasti društvenih i prirodnih nauka, jezika, književnosti i umetnosti.

Za vaše mališane odvojili smo poseban kutak za decu u svakoj našoj knjižari! Pa tako, osim popularnih naslova za odrasle, u našim knjižarama čekaju vas brojna dela dečije književnosti, kao i širok asortiman školskog i umetničkog pribora, kao i društvenih igri i igračaka za decu.

Novi Sad knjižare – sve što vam je potrebno na jednom mestu

Knjižara Laguna i knjižara Vulkan danas su jedne od najposećenijih knjižara u našoj zemlji, i to ne samo zbog ogromnog broja naslova koje nude, već i zbog posebne atmosfere koja je u njima prisutna. U knjižari Vulkan takođe možete pronaći i širok izbor dekoracije, šolja, notesa i drugih sitnica, koje su idealan poklon za svaku predstojeću posebnu priliku.

Knjižara Kengur u BIG tržnom centru nudi vam širok izbor kvalitetnog školskog i kancelarijskog pribora, u kome možete pronaći sve što vam je neophodno za udoban i produktivan rad, kao i sve što je vašim mališanima potrebno za školu.

Knjižara Ars posebno je specijalizovana za proizvodnju umetničkog pribora. U njoj osim školskog i kancelarijskog pribora možete pronaći sve što vam je potrebno za slikanje i crtanje, kao i svaku vrstu hobija.

Knjižare u Novom Sadu – lokacija, radno vreme i kontakt

BIG knjižare čekaju vas na našoj dobro poznatoj adresi, Sentandrejski put 11. Pogledajte mapu našeg tržnog centra kako biste videli gde su locirane određene knjižare. 

Radno vreme knjižara u Novom Sadu u BIG-u je isto kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h. Posetite BIG Shopping Centers i otkrijte zbog čega nas novosadska književna publika ubraja u svoje omiljene destinacije.

devojka-big