lines

Ars Novi Sad

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom slikarskih platana, štafelaja, četkica i boja, kao i uvozom, izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, crtanje, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnike, dečijeg, školskog i kancelarijskog programa.
Zastupamo i distribuiramo svetski poznate umetničke proizvodjače čije proizvode možete pronaći u našoj prodavnici u prizemlju Centra ili na veb sajtu: www.ars.rs.
ARS odlikuje prepoznatljiv koncept, preglednost unutar objekta kao i stalnost asortimana. Naš tim čine profesionalci koji su tu da Vam pruže mišljenje i savet pri kupovini.
Naša misija je da svim ljudima koji su kreativni i maštoviti pružimo mogućnost da pronađu sav materijal koji im je neophodan da se kreativno izraze.

Kontakt informacije

Prizemlje / B20b
Radno vreme: 10h - 22h
Ars Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B20b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve