lines

Ars Novi Sad

Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru je kompanija koja se bavi proizvodnjom slikarskih proizvoda, i svega onoga što je potrebno jednom umetniku. Zastupa i distribuira svetske poznate proizvođače koji su se dokazali kao najbolji za sve hobije ili poslove gde je fokus slikanje. Dođite u Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru i potražite sve što vam je potrebno za vaš sledeći projekat!

Kontakt informacije

Prizemlje / B20b
Radno vreme: 10h - 22h
ars-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B20b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Kolekcija kofera u CCC-u!

    Kolekcija kofera u CCC-u!

    Vaš odmor počinje u CCC-u! Pogledajte našu najnoviju kolekciju kofera Letnji odmori su iza ugla! Vreme je za zasluženi raspust posle godinu dana škole. Šta kažete na odlazak na nezaboravno...

  • vitogog-namestaj-380x235.webp

    POKLON VAUČERI u Vitorog salonima!

    Poštovani kupci, od 18. do 24. juna Vitorog saloni nameštaja organizuju sjajnu ponudu za sve ČLANOVE LOYALTY kluba (i za one koji to žele da postanu). Tim povodom, spremili smo...

Pogledajte sve

Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru – asortiman

Ars u novosadskom BIG tržnom centru ima sve što ovakva knjižara u Novom Sadu treba da ponudi svojim kupcima – samo najkvalitetniji pribor za slikanje. 

Pronađite slikarska platna, štafelaje, četkice i boje, a ova kompanija se bavi i izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, crtanje, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnike, dečijeg, školskog i kancelarijskog programa. 

Ars prodavnica ima prepoznatljiv koncept i preglednost unutar objekta, a stalni asortiman je tu kako biste uvek pronašli ono što vam je potrebno! Zaposleni u objektu će vam dati svoje profesionalno mišljenje i savet pri kupovini. 

Ars prodavnica u Novom Sadu u BIG tržnom centru će dati mogućnost svim ljudima koji su kreativni i maštoviti da pronađu sav materijal koji im je neophodan da se kreativno izraze. 

Ars Novi Sad – radno vreme i lokacija

Prodavnica Ars se nalazi u tržnom centru BIG čija je adresa Sentandrejski put 11. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, možete pozvati Ars na kontakt telefon +381 63 447 865, rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit!

Radno vreme Ars prodavnice, kao i celog BIG tržnog centra je od 10h do 22h, svakog dana, a broj lokala je B20b. 

Posetite Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru i nabavite sve što vam je potrebno za vaš sledeći umetnički projekat!

devojka-big