lines

Ars Novi Sad

Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru je kompanija koja se bavi proizvodnjom slikarskih proizvoda, i svega onoga što je potrebno jednom umetniku. Zastupa i distribuira svetske poznate proizvođače koji su se dokazali kao najbolji za sve hobije ili poslove gde je fokus slikanje. Dođite u Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru i potražite sve što vam je potrebno za vaš sledeći projekat!

Kontakt informacije

Prizemlje / B20b
Radno vreme: 10h - 22h
ars-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B20b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • VIP ROMANTIKA u susret danu zaljubljenih!

  VIP ROMANTIKA u susret danu zaljubljenih!

  Poštovani kupci, ukoliko želite da obradujete voljenuosobu poklonom za Dan zaljubljenih na pravom ste mestu! Vitorog u mesecu ljubavi svim ČLANOVIMA LOYALTY kluba i onima koji to žele da postanu...

 • 5000 PUFFS SA LED OSVETLJENJEM!

  5000 PUFFS SA LED OSVETLJENJEM!

  Umbrella disposable VAPE 5000 PUFFS LED sadrži 10 ml tečnosti i dostupan je u opciji sa i BEZ NIKOTINA. Ovaj model poseduje MESH grejače koji daju pun intenzitet svakoj aromi....

 • LJUBAV JE U VAZDUHU❤️

  LJUBAV JE U VAZDUHU❤️

  -20 NA PRVI ili -40% NA DRUGI PAR ZIMSKE OBUĆE **SAMO ZA ČLANOVE CCC KLUBA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, -20 NA TORBE PRI KUPOVINI PARA OBUĆE **ZA SVE KUPCE

Pogledajte sve

Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru – asortiman

Ars u novosadskom BIG tržnom centru ima sve što ovakva knjižara u Novom Sadu treba da ponudi svojim kupcima – samo najkvalitetniji pribor za slikanje. 

Pronađite slikarska platna, štafelaje, četkice i boje, a ova kompanija se bavi i izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, crtanje, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnike, dečijeg, školskog i kancelarijskog programa. 

Ars prodavnica ima prepoznatljiv koncept i preglednost unutar objekta, a stalni asortiman je tu kako biste uvek pronašli ono što vam je potrebno! Zaposleni u objektu će vam dati svoje profesionalno mišljenje i savet pri kupovini. 

Ars prodavnica u Novom Sadu u BIG tržnom centru će dati mogućnost svim ljudima koji su kreativni i maštoviti da pronađu sav materijal koji im je neophodan da se kreativno izraze. 

Ars Novi Sad – radno vreme i lokacija

Prodavnica Ars se nalazi u tržnom centru BIG čija je adresa Sentandrejski put 11. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, možete pozvati Ars na kontakt telefon +381 63 447 865, rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit!

Radno vreme Ars prodavnice, kao i celog BIG tržnog centra je od 10h do 22h, svakog dana, a broj lokala je B20b. 

Posetite Ars u Novom Sadu u BIG tržnom centru i nabavite sve što vam je potrebno za vaš sledeći umetnički projekat!

devojka-big