lines

Intersport Novi Sad

Intersport u Novom Sadu dostupan vam je u okviru BIG tržnog centra. Ova prodavnica je jedna od najpopularnijih prodavnica sportske odeće, obuće i opreme u Vojvodini, a važi za mesto u kome se lako pronalazi po nešto za svakoga. Svi uzrasti, oba pola i svačiji modni afiniteti ovde će biti zadovoljeni! Uživajte u besprekornom iskustvu šopinga i posetite Intersport u Novom Sadu.

Kontakt informacije

Prvi sprat / B75a / B75b / B73a / B73b / B71
Radno vreme: 10h - 22h
intersport-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prvi sprat / B75a / B75b / B73a / B73b / B71
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

INTERSPORT U NOVOM SADU – MULTIBREND KONCEPT KOJI ZADOVOLJAVA SVAČIJI UKUS

Sa više od 5.500 prodajnih mesta u 44 zemlje, Intersport je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme. Na području Srbije je prisutan od 2002. godine.

U ponudi Intersport prodavnice zastupljeni su najpoznatiji svetski brendovi sportske odeće i obućeNike, Reebok, Adidas, Salomon, Dolomite, Mizuno, Asics, Protest… kao i ekskluzivni brendovi Intersporta: FireFly, McKinley, Energetics, Pro Touch, Tecno Pro, Nakamura. Intersport radnja u Novom Sadu je prodavnica sportske odeće, obuće i opreme u kojoj ćete sigurno pronaći baš onakve stvari kakve želite da nabavite, i to po sjajnoj ceni, a odličnog kvaliteta!

AKCIJE I SNIŽENJA – DRUGO IME INTERSPORT RADNJE U NOVOM SADU

Intersport nudi sjajne akcije i sniženja tokom cele godine, a uvek se pridružuje i velikim akcijama BIG tržnog centra. Ovde je uvek nešto na sniženju, što garantuje mogućnost pronalaska povoljnih artikala, a najpoznatijih brendova.

Nema potrebe za traganjem – za sve fizičke aktivnosti opremite se u BIG-u, ma šta trenirali!

INTERSPORT NOVI SAD – KONTAKT, RADNO VREME I LOKACIJA

Intersport radnja nalazi se na adresi Sentandrejski put 11, gde i ceo BIG šoping centar. U tržnom centru smeštena je na prvom spratu, a broj lokala je: B75a / B75b / B73a / B73b / B71.

Intersport radno vreme: od 10 č do 22 č, svakog dana u nedelji.

Kontakt telefon: 066 849 49 61

Ukoliko niste iz Novog Sada, obradovaće vas to što je Intersport u Beogradu dostupan i u sportskim prodavnicama u Beogradusportskim radnjama u Kragujevcu i drugim BIG šoping centrima širom Srbije. Posetite nas i otkrijte zbog čega se BIG tržni centar smatra najboljom šoping destinacijom u Srbiji!

devojka-big