lines

Intersport Beograd

Intersport u Beogradu u našem tržnom centru važi za jednu od omiljenih sportskih prodavnica svih generacija! Intersport nudi širok asortiman sportske odeće, obuće i opreme za celu porodicu, pa ovde svako vrlo lako može da pronađe ležerne i sportske stvari u veličini i stilu po želji. Posetite Intersport u Beogradu na adresi Višnjička 84 i obnovite kolekciju sportske odeće i obuće!

Kontakt informacije

1/123
Radno vreme: 10-22h
Intersport Beograd

Kontakt informacije

1/123
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

INTERSPORT PRODAVNICA U BEOGRADU – MESTO BROJ 1 ZA VRHUNSKI SPORTSKI STIL

Intersport je u Srbiji prisutan od 2002. godine i trenutno ima 21 prodavnicu u skoro svakom većem gradu u našoj zemlji. Jedna od njih je i prodavnica u BIG FASHION tržnom centru u Beogradu, a Intersport u Novom SaduIntersport radnja u Kragujevcu i drugim gradovima, takođe se nalaze u okviru naših tržnih centara.

Intersport, multibrend i multisport koncept, ima asortiman i za rekreativce i za profesionalne sportiste.

Intersport u Beogradu ima ponudu stvari za žene, muškarce i decu, pa ovde cela porodica može da se opremi ležernim trenerkama, patikama ili profesionalnom sportskom opremom i odećom. Sve to, u Intersportu dolazi sa potpisom najpoznatijih brendova: Nike, Adidas, Reebok, Ascis, Salomon i mnogih drugih.

INTERSPORT SNIŽENJA U RADNJI U BEOGRADU

Intersport u skoro svakom trenutku ima barem jedan artikal na sniženju, a često i ceo, ili barem deo asortimana! Ova prodavnica neretko se pridružuje našim šoping danima rasprodaja i popusta.

Ukoliko tragate za sportskom odećom koju možete nabaviti po fenomenalnoj ceni u Beogradu, Intersport u beogradskom BIG-u je odličan izbor!

INTERSPORT BEOGRAD – LOKACIJA, RADNO VREME I KONTAKT

Intersport radnja u Beogradu u nalazi se na adresi Višnjička 84, kao i ceo BIG FASHION Park. U tržnom centru smeštena je na prvom spratu, a broj lokala je: 124.

Intersport radno vreme: od 10 č do 22 č, svakog dana u nedelji.

Ukoliko niste iz Beograda, obradovaće vas to što je Intersport u Beogradu dostupan i u sportskim prodavnicama u Novom Sadusportskim radnjama u Kragujevcu i drugim BIG šoping centrima širom Srbije. Posetite nas i otkrijte zbog čega se BIG FASHION tržni centar smatra najboljom šoping destinacijom u Srbiji.

devojka-big