lines

Extreme Intimo Beograd

Extreme Intimo u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru je jedna od najposećenijih prodavnica veša, stvari za spavanje i pamučne odeće. Extreme Intimo prodavnica uvek je uredna i pregledna, tako da vrlo lako možete da pronađete veš i stvari koje odgovaraju vašem ukusu, ne trošeći pritom mnogo vremena na šoping. Kada posetite BIG tržni centar u Beogradu,  Extreme Intimo obavezno smatrajte jednim od stajališta na vašoj šoping ruti!

Kontakt informacije

1/138
bgbig@extremeintimo.com
Radno vreme: 10-22h
extreme-intimo-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/138
bgbig@extremeintimo.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

EXTREME INTIMO PRODAVNICA U BEOGRADU – VEŠ KOJI SPAJA NEŽAN DODIR I VISOKI KVALITET

Veš od prirodnih materijala, poput kvalitetnog pamuka i lepršave viskoze, prijatan je za kožu i nošenje. Extreme Intimo od 1992. godine važi za prodavnicu u kojoj ćete uvek naći upravo ovakav – prirodan i komforan veš.

Kada se tome doda podatak da su u pitanju veš i stvari domaće proizvodnje, kao i da su krojevi poznati po odličnom prilagođavanju svakoj figuri i dugovečnosti, onda postaje jasno zbog čega je Extreme Intimo radnja u Beogradu među najposećenijim u BIG FASHION tržnom centru!

EXTREME INTIMO BEOGRAD – AKCIJE I RASPRODAJE

Prodavnica Extreme Intimo u beogradskom BIG-u uvek se pridružuje akcijama i sniženjima, pa za vreme rasprodaja i šoping dana i ovde možete očekivati fenomenalne popuste!

Osim toga, ovaj brend često pokreće i sopstvena sniženja, uglavnom tokom sezonskih promena asortimana, pa definitivno treba iskoristiti ove periode radi obnavljanja veša, pamučnih stvari i asortimana za spavanje, kao i kupovine poklona dragim osobama.

EXTREME INTIMO BEOGRAD – LOKACIJA I KONTAKT

Extreme Intimo radnje u Beogradu pronaći ćete na više lokacija, a jedna od njih je u okviru BIG tržnog centra na Karaburmi, na dobro poznatoj adresi – ulica Višnjička 84.

Extreme Intimo radnja u Beogradu je broju lokala: 138

Kontakt telefon je: 011 40 57 553

Radno vreme Extreme Intimo prodavnice u Beogradu u BIG FASHION centru je: od 10 č do 22 č. Posetite Extreme Intimo radnju u Beogradu i uživajte u fenomenalnom iskustvu šopinga veša, stvari za spavanje i odeće.

Ukoliko niste iz prestonice, obradovaće vas podatak da smo vam Extreme Intimo u Novom SaduExtreme Intimo prodavnicu u Kragujevcu i drugim gradovima takođe učinili dostupnim u okviru BIG tržnih centaraVidimo se!

devojka-big