lines

Extreme Intimo Novi Sad

Extreme Intimo prodavnica u Novom Sadu je među najpopularnijim šoping destinacijama kada je u pitanju nabavka donjeg veša, stvari za spavanje i udobnih pamučnih komada garderobe. Posetite nas i otkrijte zbog čega BIG tržni centar važi za broj 1 šoping centar, a Extreme Intimo za jednu od najboljih prodavnica veša!

 

 

 

Kontakt informacije

Prizemlje / B02c
Radno vreme: 10h - 22h
Extreme Intimo Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B02c
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve

EXTREME INTIMO PRODAVNICA U NOVOM SADU ZA VEŠ PAMUČNE UDOBNOSTI I VISOKOG KVALITETA

Samo veš od prirodnih materijala može vam biti dovoljno udoban i prijatan za celodnevno nošenje u najintimnijim regijama. Extreme Intimo se pobrinuo da baš takav, od najfinijeg pamuka i kvalitetnog kroja, možete na nabavite na domaćem tržištu.

Extreme Intimo priča počinje 1992. godine, a od početka do danas, važi za vodeći porodični brend na tržištu. Uz Extreme Intimo, osećaćete se lepo, nesputano i zanosno. Extreme Intimo u Novom Sadu čeka vas u našem velikom šoping carstvu!

EXTREME INTIMO NOVI SAD – AKCIJE I SNIŽENJA

Brend vrlo često organizuje popuste na asortiman, a skoro uvek se pridružuje i sniženjima celog tržnog centra, pa ovde vrlo često možete naići na akcije i rasprodaje, koje su idealan trenutak da obnovite svoj asortiman veša, plažnih, ili stvari za spavanje.

EXTREME INTIMO PRODAVNICA U NOVOM SADU – LOKACIJA, RADNO VREME I KONTAKT

Extreme Intimo radnje u Novom Sadu čekaju vas na više lokacija u gradu, a među njima i vašoj omiljenoj šoping destinaciji – u BIG šoping centru.

Extreme Intimo kontakt telefon radnje u Novom Sadu je: 021 270 13 55

Broj lokala je: B02c

Radno vreme Extreme Intimo prodavnice u Novom Sadu u BIG šoping centru je: od 10 č do 22 č. Posetite nas i uživajte u fenomenalnom iskustvu šopinga odeće.

Ukoliko niste iz prestonice, obradovaće vas podatak da smo vam Extreme Intimo u BeograduExtreme Intimo prodavnicu u Kragujevcu i drugim gradovima takođe učinili dostupnim u okviru BIG tržnih centara! Vidimo se!

devojka-big