lines-blog

Obuća Novi Sad

Obuća u Novom Sadu za celu porodicu, a na jednom mestu! Pogledajte koji brendovi i prodavnice obuće su dostupni u našem tržnom centru. Posetite nas i uživajte u fenomenalnom šoping iskustvu i širini ponude. Čekamo vas na adresi Sentandrejski put 11!

Širok asortiman obuće u Novom Sadu za svaku priliku

Papuče, sandale, cipele, baletanke, patike, espadrile, brodarice, čizme, visoke potpetice, salonke… Sve na jednom mestu! Ponuda prodavnica i brendova obuće u BIG Novi Sad centru prilagođena je svim prilikama i potrebama, pa ćete vrlo lako pronaći idealan par za sebe.

Prodavnice obuće u Novom Sadu u BIG-u u svakom trenutku imaju ponudu koja je u skladu sa sezonskim potrebama tržišta, ali i sa najnovijim svetskim trendovima. Brendovi iz BIG centra su ili planetarno popularni i važe za lidere na domaćem modnom nebu, pa kada kupujete u našem tržnom centru, možete da budete sigurni da će vaši modni izbori biti IN!

Sve prodavnice obuće u Novom Sadu na jednom mestu

BIG je sadržajem i ponudom potpuno prilagođen svim uzrastima. Od bebećih preko tinejdžerskih dana, do ženske i muške obuće – kod nas vas čeka asortiman za celu porodicu. 

Kvalitetna i moderna dečija obuća u Novom Sadu

Dečija obuća zna da bude komplikovana za pronalaženje, jer je uglavnom neophodno ići od jedne do druge dečije prodavnice na različitim krajevima grada, pošto su retko gde dostupne. Uz BIG, kupovina dečijih stvari postaje pravo zadovoljstvo!

Ovde su dostupne najbolje prodavnice odeće i obuće za decu u Novom Sadu! Waikiki u Novom Sadu, novosadski H&M, Beba Kids , kao i drugi poznati dečiji brendovi, svoju ponudu su potpuno prilagodili dečijim afinititetima i potrebama, a obuhvataju sve brojeve, pa ćete pronaći savršen par, bez obzira na uzrast deteta ili bebe!

Muška i ženska obuća u Novom Sadu za sve prilike 

Od zimskih čizama, ležernih letnjih papuča, preko nešto elegantnijih sandala, vrtoglavih potpetica, finih baletanki, sportskih ili lifestyle patika – od ženske obuće ćete u BIG tržnom centru pronaći savršen par za priliku i odeću koju ste odabrali.

Isto važi i za mušku obuću, a najviše će vam se svideti širok asortiman najboljih sportskih prodavnica u Novom Sadu i patika koje će odgovoriti na vašim potrebama za udobnošću i komforom u užurbanoj svakodnevici. U BIG centru vas čeka jedna od najbolje opremljenih Planeta Sport prodavnica u Novom Sadu, kao i sjajan novosadski Beosport i još mnogo drugih prodavnica sprotske odeće i obuće sa zavidnom ponudom sportskog asortimana. 

Posetite prodavnice obuće u Novom Sadu u BIG tržnom centru

BIG šoping centar u Novom Sadu je među najposećenijim i najpopularnijim šoping destinacijama u gradu! Osim raznovrsnog izbora modnih prodavnica, nudimo vam sjajne mogućnosti za zabavu i opuštanje za celu porodicu, što kupovinu pretvara u vrlo prijatno iskustvo.

Novosadski BIG nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Kontaktirajte nas i posetite radi odabira obuće koju ćete nositi sa zadovoljstvom! Na ovoj stranici možete da vidite koji su sve brendovi i prodavnice obuće dostupne, a klikom na željenu prodavnicu dobićete kontakt podatke i druge informacije.

Ukoliko su vam drugi gradovi bliži, obradovaće vas podatak da su prodavnice obuće u Beogradu, kao i outlet obuća u Inđiji i drugim gradovima Srbije takođe odlično opremljene! BIG centre možete pronaći širom Srbije!

devojka-big