lines

N selection Novi Sad

N Selection u Novom Sadu u tržnom centru BIG je deo kompanije N sport koja je jedna od vodećih kompanija kada su u pitanju sportski i modni brendovi, a njeni prodajni objekti širom Srbije i ostatka Balkana, su omiljeno mesto svima koji su u potrazi za sportskom ali i modernom garderobom. Posetite N Selection u Novom Sadu u BIG tržnom centru, i otkrijte kako stil i sportska odeća idu ruku pod ruku!

Kontakt informacije

Prizemlje / A11
Radno vreme: 10h - 22h
n-selection-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / A11
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

N Selection u Novom Sadu u BIG tržnom centru – kolekcije i brendovi

N Selection u Novom Sadu važi za brend koji je inspirisan ritmom svetskih metropola pa je fokus na svetski modernim i priznatim sportskim brendovima kao što su PUMA Prime i Select linije, adidas Originals, Nike, Saucony, Fila, Diadora, Converse, Reebok. Ovakvo poslovanje N Selection radnje daje za rezultat mogućnost svim kupcima da izraze svoju individualnost. Ova odeća u Novom Sadu je pravi izbor ukoliko tražite sportske a moderne komade.

N Selection u Novom Sadu u BIG tržnom centru je pravo mesto za kupovinu sportske odeće ukoliko ste u potrazi za renomiranim brendovima koji će upotpuniti vaš stil!

Ne zaboravite da posetite N Selection u Beogradu ukoliko ste u poseti glavnom gradu!

N Selection – lokacija, kontakt i radno vreme 

N Selection se nalazi u tržnom centru BIG u Novom Sadu na adresi Sentandrejski put 11. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumicu, možete pozvati na kontakt telefon +381 62 22 60 37, rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit!

Radno vreme prodavnice N Selection, kao i celog BIG tržnog centra je od 10h do 22h, svakog dana, a broj lokala je A11.

Posetite N Selection u Novom Sadu u BIG tržnom centru i uživajte u jedinstvenom iskustvu kupovine!

devojka-big