lines

N Selection Beograd

N Selection u Beogradu je multibrend i pripada kompaniji N Sport koja je jedan od vodećih distributera najpoznatijih sportskih i modnih brendova sa više od 100 prodajnih objekata na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. U N Selection radnji u Beogradu pronaći ćete sve što poželite! Dođite, čekamo vas sa širokim asortimanom renomiranih brendova!

Kontakt informacije

1/121
Radno vreme: 10-22h
n-selection-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/121
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  ✨ MEĐUSEZONSKO SINIŽENJE DO 30% ✨

  Pronađite najslađe komade garderobe za prave male avanturiste na popustu do 30%! Akcija se ondosi na odabrane artikle iz prolećne kolekcije ’24 i važi od 19.04 do 19.05.2024. Posetite BEBAKIDS...

 • 🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA U DIOPTI🧡

  🧡BAUSCH + LOMB AKCIJA U DIOPTI🧡

  Fantastične vesti za sve naše posetioce! Uz svaku kupovinu ULTRA sfernih kontaktnih sočiva na poklon dobijate blister iste dioptrije i BioTrue rastvor od 60ml 🎁 Akcija traje do 31.12.2024. ili...

 • Automatski nacrt

  Kicks and Heelz kolekcija proleće/leto 2024

  Kicks and Heelz radnja u prizemlju našeg centra predstavlja novu kolekciju brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024. godine sa Kajli Džener zaštitnim licem. Kolekcija ističe harmoničnu kombinaciju svežih modnih trendova...

Pogledajte sve

N Selection Beograd – veliki izbor brendova

Beogradski N Selection je još od svog nastanka usmeren samo na zadovoljenje potreba kupaca i uz jedinstvene komade garderobe, obuću i aksesoare omogućava da individualnost svakog pojedinca bude prikazana i kroz lični stil!

Ovaj brend pruža otpor konvencionalnosti i skreće pažnju na različitost i jedinstvenost svake osobe.

N Selection koncept inspirisan je urbanim ritmom svetskih metropola i ukoliko nas posetite možete uživati u najvećem asortimanu brendova kao što su PUMA Prime i Select linije, adidas Originals, Nike, Saucony, Fila, Diadora, Converse, Reebok i druge.

U slučaju da vam je bliži, obavezno posetite N Selection u Novom Sadu koji se nalazi u još jednom velikom BIG tržnom centru i uživajte u jedinstvenom iskustvu kupovine!

N Selection u Beogradu – radno vreme i lokacija

Radno vreme N Selection butika u prestonici usklađeno je sa vremenom rada ostalih prodavnica odeće u Beogradu: od 10h – 22h tokom cele godine!

Možete nas pronaći na adresi Višnjička 84 na prvom spratu BIG FASHION tržnog centra u Beogradu, a broj lokala u kom se nalazimo je 121, za lakše snalaženje možete pogledati mapu objekta! Pozovite broj 060/0800-984 za više informacija i saznajte sve o uslugama koje nudi beogradski N Selection!

devojka-big