lines-blog

Parfimerije Beograd

Parfimerije u Beogradu sa ponudom svetskih i domaćih brendova za negu, šminkanje, i sa renomiranim izborom muških i ženskih parfema i mirisnih nota za telo, sada su vam dostupne na jednom mestu! Okupili smo najpopularnije parfimerije u BIG FASHION tržni centar u Beogradu. Uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine. Kada pomislite na šoping – Think BIG!

Parfimerije Beograd – carstvo najlepših mirisnih nota

Parfimerije su nekada bile mesto na kome su se spajali najfiniji mirisi, kreirale nove mirisne note, ili se unapređivale stare. Vremenom, u parfimerije u Beogradu dolazila je ponuda poznatih parfema iz Evrope i sveta a danas, parfimerije su mesto okupljanja mirisa renomiranih brendova, domaćih i stranih.

I to ne samo parfema.

Vrhunska dekorativna kozmetika, kozmetika za negu, kao i različiti aparati za negu sada su okupljeni u ovim “carstvima za ulepšavanje”! Najbolje parfimerije u Beogradu brzo su osvojile kupce fenomenalnom i raznovrsnom ponudom, sjajnom uslugom i vrhunskim izborom.

U jednoj parfimeriji, može se pronaći sve što je savremenoj ženi, ili savremenom muškarcu, potrebno za održavane higijene, negu ili ulepšavanje.

Ove parfimerije u Beogradu nude sve što vam je potrebno

Prepoznali smo potrebu tržišta za popularnim parfimerijama i zbog toga ih sve okupili na jednom mestu! Fenomenalna Sephora u Beogradu, nemački kvalitetan DM u Beogradu, domaći, beogradski Lilly, kao i mnoge druge parfimerije i prestoničke drogerije, sada ćete pronaći u BIG FASHION centru.

Nema potrebe za lutanjem od jednog do drugog kraja grada – svratite i iskusite jednostavniji, ugodniji način kupovine!

Potreban vam je novi tečni puder? Tražite parfem koji će biti onaj po kome ćete poznati prepoznatljivi, želite da kupite novogodišnji poklon ili tražite savršen poklon za drugu polovinu za Dan zaljubljenih? Šta kažete na vrhunski poklon set, ili neki od najboljih parfema na svetu?

Za bilo koji od ovih izazova, sada je tu BIG – broj 1 destinacija za šoping!

Parfimerije: akcije i popusti

Parfimerije u Beogradu često se pridruže popularnim akcijama koje naš centar organizuje u Beogradu, kao i drugim gradovima u kojima se nalazimo. Tako ćete ovde za Crni petak pronaći fenomenalna sniženja. Ipak, akcije se sa Crnim petkom ne završavaju!

Sniženja u parfimerijma u BIG-u možete da očekujete tokom cele godine, samo pratite našu ponudu, zapratite nas na društvenim mrežama i često nam svraćajte. Tako ćete uvek znati kada su popusti najbolji i napraviti najbolje uštede!

Parfimerije Beograd – adresa i kontakt informacije

Parfimerije su smeštene širom BIG FASHION centra, a neke od njih nalaze se i u BIG FASHION Parku. Do nas lako možete da dođete sopstvenim ili gradskim prevozom. Adresa je Višnjička 84, na Karaburmi.

Za naše ljubitelje iz Vojvodine bliži – tu su parfimerije u Novom Sadu u novosadskom BIG-u, a nalazimo se i u drugim gradovima. Pronađite BIG u vašoj blizini i uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine u parfimerijama. Kada pomislite na šoping – think BIG!

devojka-big