lines

Alexandar Cosmetics Beograd

Alexandar Cosmetics u Beogradu u svom asortimanu nudi kvalitetnu kozmetiku renomiranih svetskih proizvođača, namenjenu profesionalnoj i ličnoj upotrebi. Kod nas ćete pronaći profesionalnu šminku, preparate za negu i stilizovanje kose i noktiju, kao i preparate za negu lica i tela i opremu za salone i body art. Posetite nas i otkrijte  šta profesionalna nega može da učini za vašu lepotu!

Kontakt informacije

1/149
Radno vreme: 10-22h
alexandar-cosmetics-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/149
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Alexandar Cosmetics Beograd – širok izbor proizvoda za profesionalnu negu

Alexandar Cosmetics radnje u Beogradu predstavljaju pravu riznicu kvalitetnih proizvoda za negu i ulepšavanje. U našem asortimanu pronaći ćete sve što vam je potrebno za vaš salon, ali i kućnu upotrebu.

Za sve naše klijente napravili smo selekciju vrhunskih artikala kreiranih od strane profesionalnih brendova iz oblasti nege i ulepšavanja. Naša kozmetika obuhvata preparate za negu kose, lica i tela, kao i šminku renomiranih svetskih brendova.

Od artikala za profesionalnu upotrebu, na raspolaganju su vam preparati, aparati i sva druga neophodna oprema za frizerske i kozmetičke salone, kao i kozmetika i oprema za negu kućnih ljubimaca.

Takođe, tu su i proizvodi za negu, stilizovanje i nadogradnju kose, kao i pribor za manikir i nadogradnju noktiju. Posetite nas u BIG-u i uživajte u širokoj ponudi!

Alexandar Cosmetics prodavnice – akcija u BIG FASHION centru

Alexandar Cosmetics prodavnice poznate su po svom odličnom odnosu cene i kvaliteta. Isti je slučaj na svim lokacijama, pa tako i u beogradskoj prodavnici Alexandar cosmetics u BIG-u.

Osim toga, svojim posetiocima svakodnevno pripremamo nove akcije i popuste, kako bi sebi priuštili izvrsnu kozmetiku po povoljnim cenama. Posetite nas u BIG tržnom centru u Beogradu i obnovite svoju kolekciju šminke i kozmetike!

Alexandar Cosmetics Beograd – lokacije i radno vreme

Gledajući sve Alexandar Cosmetics lokacije u Beogradu, naša prodavnica u BIG tržnom centru jedna je od najposećenijih. Razlog tome je između ostalog odlična saobraćajna povezanost našeg tržnog centra sa ostalim delovima grada.

Prodavnica Alexandar Cosmetics u Beogradu nalazi se na adresi Višnjička 84, na Karaburmi. Nalazimo se na prvom spratu u lokalu broj 149. Za detaljnije smernice pogledajte našu mapu objekata.

Radno vreme naše prodavnice isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h.

Alexandar Cosmetics kontakt: 063 42 79 35

Posetite nas u Beogradu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i uživajte u nezaboravnom šoping iskustvu!

devojka-big