lines

Hedera Vita Beograd

Hedera Vita u Beogradu nudi prirodnu kozmetiku domaće proizvodnje i vrhunskog kvaliteta. Posetite BIG FASHION i obradujte svoju kožu i kosu prirodnim dezodoransom, eteričnim uljima ili finim neagresivnim šamponima za različite tipove kose i potrebe. Čekamo vas!

Kontakt informacije

Lokal 040
Radno vreme: 10h - 22h
Hedera Vita Beograd

Kontakt informacije

Lokal 040
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Hedera Vita Beograd – prirodna kozmetika za svačije potrebe

Hedera Vita u Beogradu deo je lanca prodavnica kozmetike sa nešto više od decenije iskustva, u kom danas ima oko 40 zaposlenih.

Svoju priču započeli su sa idejom da tržištu Srbije nedostaju kozmetički proizvodi napravljeni od prirodnih supstanci i zdravih komponenti, a ispostavilo se da su potrebni i izvan granica naše zemlje. Hedera Vita proizvodi danas se prodaju u još 15 zemalja sveta uključujući region, ali i SAD, Norvešku, Holandiju, Češku i druge.

“Naš cilj je zadovoljan kupac i vrhunski kvalitet i bezbednost proizvoda koji izlaze iz naše proizvodnje.”

U Hedera Vita prodavnicama u Beogradu proizvodi su antialergijski, ne stvaraju probleme, ne sadrže agresivne aktivne supstance, već su pogodni i za ljude sa osetljivom kožom, a sastojci su kada god je to moguće prirodni i iz organske prizvodnje.

Ukoliko želite da priuštite sebi vrhunsko iskustvo šopinga, posetite nas, uživajte u ugodnom ambijentu našeg tržnog centra i isprobajte najbolju prirodnu kozmetiku!

Hedera Vita prodajna mesta Beograd – radno vreme

Hedera Vita radnju u Beogradu možete pronaći u lokalu broj 40 u prizemlju tržnog centra. Nalazimo se na adresi Višnjička 84, Beograd, a za lakšu orijentaciju tu je mapa objekta koja će vam olakšati put do nas.

Za sve informacije i pitanja tu smo da vam odgovorim. Naš kontakt telefon je +381 69 302 99 90, a radno vreme 10-22h svaki dan, tokom cele godine. 

Hedera Vita nije jedina beogradska prodavnica kozmetike koju možete posetiti ukoliko se nađete u BIG FASHION centru u Beogradu, tu su i mnoge druge!

Čekamo vas!

devojka-big