lines

DM Beograd

DM u Beogradu deo je najvećeg lanca drogerija u Evropi. Sa preko 14 000 proizvoda iz kategorije šminke, nege lica i tela, ishrane, zdravlja, nege za bebe i proizvoda za domaćinstvo, DM je tu da vam olakša svakodnevicu kvalitetnim proizvodima i povoljnim cenama. Posetite DM u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru i uživajte u sjajnom iskustvu šopinga!

Kontakt informacije

BFP/L04
Radno vreme: 9:30 - 22h
dm-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

BFP/L04
Radno vreme: 9:30 - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

DM prodavnice Beograd – kvalitetni proizvodi po povoljnim cenama

DM radnje u Beogradu imaju sve što vam treba. Našu bogatu ponudu čine preparati za negu kose, lica i tela, dekorativna kozmetika, parfemi, prehrambeni proizvodi, dodaci ishrani, nega za bebe, kao i proizvodi za ljubimce i domaćinstvo.

Najveći deo našeg asortimana obuhvataju proizvodi DM marke koji nude nemački kvalitet po povoljnim cenama. Osim njih, tu su i brojni proizvodi vodećih marki iz oblasti kozmetike, ali i artikli iz domaće proizvodnje koji učestvuju u projektu DM Inkubator.

Za one koji brinu o planeti, vole prirodnu kozmetiku i žele da se hrane zdravo, tu su DM Bio proizvodi – asortiman organske hrane, kao i Alverde i Pro Climate ekološki proizvodi za negu kose, tela, lica i održavanje domaćinstva.

DM BIG FASHION Beograd – ponosni na svoju društvenu odgovrnost

Od svojih početaka davne 1973. godine DM drogerije konstantno teže inovacijama i društvenom angažmanu kako bi doprinele stvaranju odgovornog društva za srećnijeg pojedinca i bolji svet.

DM u Beogradu i ostalim gradovima širom Srbije u svom asortimanu nudi proizvode iz održivog razvoja. Takođe, učestvujemo u društveno-odgovornim aktivnostima i novčanim donacijama i čuvamo životnu sredinu i resurse za buduće generacije.

Pratite DM akcije, popuste i sniženja 

Brojni artikli iz našeg asortimana dostupni su vam po povoljnim cenama koje nemaju rok trajanja! Uz uvek povoljne cene, sada možete pronaći mnoštvo proizvoda iz kategorije kozmetike, ali i organske hrane po stalno niskim cenama.

Osim redovno povoljnim cenama, DM drogerie u Beogradu, kao i DM u Novom Sadu i ostalim BIG tržnim centrima svoje kupce raduje nedeljnim i mesečnim akcijama. Svakog dana očekuju vas DM popusti na brojne proizvode iz našeg asortimana! Pratite naše akcije i specijalne ponude kako biste uvek bili u toku o najnovijim popustima.

DM Beograd lokacije – DM Karaburma u BIG tržnom centru

Prodavnica DM u Beogradu u BIG tržnom centru čeka vas na dobro poznatoj adresi Višnjička 84, na Karaburmi. Nalazimo se u BIG FASHION Parku u lokalu broj 04. Za detaljne smernice, pogledajte našu mapu objekata.

DM radno vreme Beograd: svakim danom od 10h do 22h

DM Kontakt telefon: 011 71 50 224

Posetite nas na Karaburmi, u BIG-u u Novom Sadu ili u drugom najbližem BIG tržnom centru i uživajte u kvalitetnoj kupovini po povoljnim cenama!

devojka-big