lines

DM Novi Sad

DM u Novom Sadu predstavlja deo najvećeg lanca drogerija u celoj Evropi. U našem asortimanu pronaći ćete mnoštvo proizvoda iz kategorije kozmetike, dekorativne kozmetike, zdrave ishrane, dodataka ishrani i brige o domaćinstvu. Posetite nas u BIG tržnom centru i uživajte u nemačkom kvalitetu po povoljn

Kontakt informacije

Prizemlje / B32b / B34 / B36
Radno vreme: 10h - 22h

Kontakt informacije

Prizemlje / B32b / B34 / B36
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Do 30% DODATNOG POPUSTA

  Do 30% DODATNOG POPUSTA

  Samo u Planeta Sport prodavnicama te čeka do 30% DODATNOG POPUSTA na sve već sniženo  čak i do -60%, na drugi jeftiniji artikal!🔊 Požuri i  iskoristi ove sjajne popuste na...

 • MESEC LJUBAVI u Vitorog salonima!

  MESEC LJUBAVI u Vitorog salonima!

  Iskoristite idealnu priliku da u periodu od 01. do 28. februara obogatite svoj dom Vitorog nameštajem po neverovatnim popustima i do 58 %! Obezbedite sebi visoki kvalitet uz Vitorog. Kompletnu...

 • Zimski popust do 50%

  Zimski popust do 50%

  Akcijska ponuda u Dan John-u traje do kraja januara! Iskoristi zimski popust do 50% na određene artikle.😊 Kvalitet. Stil. Elegancija.

Pogledajte sve

Novosadska DM prodavnica – mesto gde se kvalitet i povoljne cene spajaju

DM prodavnice u Novom Sadu poznate su po kvalitetnim proizvodima i povoljnim cenama. Na našim policama pre svega možete naći mnoštvo artikala DM marke, koja je postala sinonim za nemački kvalitet pogodan za svačiji džep!

U našem asortimanu nalaze se i proizvodi renomiranih proizvođača iz oblasti kozmetike i dekorativne kozmetike. Osim toga, DM je već uveliko poznat po brizi o vašem zdravlju i budućnosti naše planete, te u svom asortimanu ima i nekoliko organskih eko linija kao što su DM Bio, Alverde i Pro Climate.

Pregršt artikala za svačiji ukus i džep! Posetite DM u Novom Sadu u BIG-u i pronađite sve što vam je potrebno!

Prodavnica DM u Novom Sadu – zajedno za bolje sutra

Pojedinac je u središtu filozofije svake dm drogierije, pa tako i prodavnice DM u Novom Sadu. Nastojimo da vam pružimo kvalitet u svakom proizvodu, po povoljnim cenama koje možete priuštiti.

Pored toga, brinemo za budućnost vaše porodice, te aktivno radimo na poboljšanju životne sredine i društva u kome živimo. Čuvamo prirodu svojim ekološkim procesom proizvodnje i učestvujemo u društveno-odgovornim aktivnostima.

Pratite uvek aktuelne akcije i popuste u DM radnji u Novom Sadu

DM radnje u Novom Sadu, kao i DM u Beogradu i drugim BIG tržnim centrima, svojim kupcima nude širok izbor artikala po stalno niskim ali i dodatno sniženim cenama. Na ovaj način težimo ka ostvarenju svog cilja, da svakom pojedincu ponudimo kvalitetne proizvode koje će moći da priušti.

Brojni DM popusti čekaju vas u prodavnici DM u Novom Sadu u BIG-u. Mnoštvo artikala nalazi se na nedeljnim i mesečnim akcijama, a osim toga, tu su i naši prozivodi sa Uvek povoljno oznakom, čija redovna cena je povoljna kao i akcijska.

Kako do DM-a u Novom Sadu – lokacija, adresa i kontakt

Prodavnica DM u Novom Sadu u BIG tržnom centru nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Nalazimo se u prizemlju, u lokalima B32b / B34 / B36. Pogledajte našu mapu objekata za detaljne smernice.

DM Novi Sad radno vreme: svakim danom od 10h do 22h.

DM kontakt telefon: 021 270 13 96

Posetite nas u Novom Sadu, BIG FASHION centru u Beogradu ili drugom najbližem BIG tržnom centru i uživajte u kupovini po povoljnim cenama!

devojka-big