lines

Sephora Beograd

SEPHORA nudi kupcima strastvenim za lepotu jedinstveno iskustvo kroz izbor prestižnih marki, inovativnih proizvoda i revolucionarnog koncepta kupovine. Sephora poziva svoje kupce da isprobaju preko 10 000 neverovatnih kozmetičkih proizvoda i uživaju u personalizovanim uslugama na Beauty Hubs sa svojim savetnicima za lepotu i stručnjacima. Lako prepoznatljiva bilo gde u svetu, zahvaljujući ikoničnim crno-belim prugama, Sephora donosi najdražu svetsku lepoticu pod istim kišobranom, nudeći jedinstven, interaktivni prostor, igralište gde lepota poprima nove dimenzije i sve se može isprobati i testirati, a proizvodi se biraju u skladu sa ličnošću svake osobe.

Deo grupe LVMH Moet Hennessi Louis Vuitton, svetskog lidera u luksuznim proizvodima, par ekcellence, inovacijama i preduzetništvu, Sephora je kozmetički brend, pionir u preko 35 zemalja.

Kontakt informacije

0/007
mag2467@sephora.fr
Radno vreme: 10-22h
Sephora Beograd

Kontakt informacije

0/007
mag2467@sephora.fr
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

  • MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    Dobro nam došli na MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u na 1. spratu centra. Više od 500 artikala na sniženju od 30 do 50% sve do 15. 5. 2022!  Popusti se ne...

Pogledajte sve