lines

Sephora Beograd

Sephora u Beogradu u svom asortimanu ima niz prestižnih marki i inovativnih proizvoda. Šminka, kozmetika, preparati za negu, ali i aparati za ulepšavanje i parfemi – ovde ćete pronaći sve što vam može zatrebati. Sephora svim posetiocima nudi i maksimalno uživanje u šopingu, u lepom ambijentu prodavnice sa dobro organizovanim proizvodima i ljubaznim osobljem. Posetite Sephora prodavnicu u Beogradu u BIG FASHION centru.

Kontakt informacije

0/007
mag2467@sephora.fr
Radno vreme: 10-22h
sephora-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/007
mag2467@sephora.fr
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Sephora prodavnica u Beogradu – uživajte u kupovini na najvišem nivou

Sephora posluje u preko 35 zemalja i svetski je prepoznatljiva po crno-belim linijama i sofisticiranom logotipu, ali i ponudi koja iz sezone u sezonu premašuje očekivanja i postavlja nove standarde na tržištu lepote i nege.

Kada pročitate da je neki novi kozmetički preparat svetski popularan i pokazalo se da donosi sjajne rezultate, ili na društvenim mrežama vidite da je karmin određenog brenda nova opsesija influenserki – najveće šanse za pronalaženje ovih proizvoda imate upravo u Sephora prodavnici u Beogradu. 

Poznata kao najpopularnije mesto za kupovinu (dekorativne) kozmetike, aparata i preparata za negu i drugih beauty proizvoda, Sephora u Beogradu je jedna od najposećenijih parfimerija u Beogradu. U BIG FASHION tržnom centru Sephora je među najlepše uređenim i organizovanim prodavnicama, pa je obavezno dodajte na vašu šoping-mapu i otkrijte zbog čega svi dolaze u našu Seforu

Poseta Sefori u Beogradu je jedinstvena prilika da probate preko 10.000 kozmetičkih proizvoda

Sephora poziva svoje kupce da isprobaju preko 10.000 neverovatnih kozmetičkih proizvoda i uživaju u personalizovanim uslugama na Beauty Hubs sa svojim savetnicima za lepotu i stručnjacima. 

Interaktivni prostor prodavnice nudi jedinstven i autentičan način odabira proizvoda, a BIG tada postaje pravo igralište gde lepota poprima nove dimenzije! Ovde se sve može isprobati i testirati, a proizvodi se mogu birati u skladu sa ličnošću svake osobe.

Deo grupe LVMH Moet Hennessi Louis Vuitton, lidera u luksuznim proizvodima na svetskom nivou, poznatog po inovacijama. Sephora je glavni kozmetički ogranak i brend ove grupacije, koji je svetski prepoznatljiv.

Dođite i uverite se zbog čega je kupovina u Sefori jedna od omiljenih aktivnosti kupoholičarki iz celog sveta!   

Sephora popusti i akcije u Beogradu u BIG-u  – uštedite kupujući

Uz Sephora popuste – možete posedovati i high-end parfem ili kozmetički preparat po značajno povoljnijim uslovima! Pratite akcije BIG-a u Beogradu i uhvatite sniženje u Sefori. Počastite se šminkom i preparatima visokog kvaliteta ili ih namenite na poklon dragim osobama. Iskoristite akcije u Sephora prodavnici i uštedite kupujući

Sephora – lokacija i kontakt prodavnice u Beogradu

Naš tržni centar je na adresi Višnjička 84 i odlično je saobraćajno povezan sa celim gradom, pa ćete vrlo jednostavno stići automobilom ili gradskim prevozom iz bilo kog dela Beograda.

Sephora u BIG FASHION centru se nalazi u samom prizemlju, a pošto zauzima veliki prostor – lako ćete je uočiti! Na mapi tržnog centra možete pogledati i gde je tačno smeštena prodavnica. Broj lokala je 0/007, a kontakt Sefore u Beogradu je: 011 40 41 422.

Radno vreme Sephora-e je kao i celog tržnog centra: od 10 ujutru do 10 uveče.

devojka-big