hero

Pokloni za Dan zaljubljenih – nekoliko ideja da iznenadite voljenu osobu

Pokloni za Dan zaljubljenih – nekoliko ideja da iznenadite voljenu osobu

Kažu da ljubav treba da se iskazuje svakoga dana, pa zato zaljubljeni koriste gotovo svaku priliku da obraduju svoju simpatiju ili voljenu osobu. Dan zaljubljenih se, kao najromantičniji datum u godini, tradicionalno obeležava širom sveta – udeljivanjem znaka pažnje svom partneru poklonom ili posebnim vremenom rezervisanim “za dvoje”.

Bilo da ste jedni od onih koji poklon dugo i pažljivo biraju ili pak u poslednjem trenutku tragate za najlepšim poklonom za Dan zaljubljenih dečku ili devojci, suprugu ili supruzi – BIG šoping centar je tu za vas! 

Ideje za Dan zaljubljenih – šta pokloniti za Dan zaljubljenih?

Čak i da je odabir poklona zadatak koji inače obavljate bez mnogo muke, Dan zaljubljenih vam kao prilika za poklanjanje, ponekad može predstavljati pravi izazov. Zato su ideje za poklon za Dan zaljubljenih i više nego dobrodošle.

Za najbolje šoping iskustvo, istražili smo ponudu prodavnica u BIGU-u i za vas pronašli šta pokloniti za Dan zaljubljenih kako biste svojoj voljenoj osobi vaša osećanja iskazali na pravi način – bilo da tragate za praktičnim, klasičnim ili ludim poklonima za Dan zaljubljenih.

Sve ideje za poklone za 14. februar sa našeg spiska u nastavku teksta, kao i mnoge druge stvari koje vam mogu pasti na pamet, možete pronaći u našim tržnim centrima. Zajedno sa našom BIG porodicom kreirajte neprocenjive uspomene sa vašom voljenom osobom razmenjujući originalne poklone za Dan zaljubljenih.

Dan zaljubljenih poklon za muškarce – šta pokloniti mužu ili dečku za Dan zaljubljenih?

Iako ćete neretko čuti kako je poklon za njega uvek teže odabrati, poklon koji pokazuje da vam je do njega stalo – da ga dobro poznajete i aktivno slušate, će “rastopiti” čak i srca onih po prirodi manje romantičnih.

Bilo da pokušavate da se dosetite koji bi poklon za Dan zaljubljenih mužu, momku ili simpatiji bio dobar izbor prilikom kupovine, u BIG šoping centru ćete pronaći poklone koji su u skladu sa vašim budžetom, dok će pri tome poklon garantovano izazvati široki osmeh na licu vaše voljene osobe.

Pokloni za Dan zaljubljenih – nekoliko ideja da iznenadite voljenu osobu

#1 Elektronski uređaji i popularni gadžeti

Različiti savremeni gadžeti su pouzdano pun pogodak za poklon za muškarca koji je ljubitelj tehnike za Dan zaljubljenih. U našim prodavnicama, kao što su Gigatron u Novom Sadu i Gigatron u Beogradu, možete pronaći najrazličitije korisne elektronske uređaje poznatih svetskih brendova. 

Neki od njih koji bi mogli biti odličan izbor poklona za dečka su eksterna baterija, slušalice, bežični zvučnik i drugi praktični pokloni ovog tipa za Dan zaljubljenih koji će oduševiti svakog muškarca.

#2 Sportska oprema – idealan poklon za poklon za dan zaljubljenih za momka koji je “sportski tip”

Sportska oprema je definitivno poklon koji će obradovati svakog ljubitelja sportskih aktivnosti, ali i one koji vole da uživaju u komforu sportske odeće i obuće svakoga dana. Takođe, sportske torbe se, pored nošenja sportske opreme na trening, mogu pokazati korisnim prilikom dužih ili kraćih putovanja – za koja su nekada čak i pogodnije od kofera. 

Zavisno od životnog stila vašeg muškarca, možete odabrati koristan poklon u skladu sa njegovim hobijem poput opreme za trening kod kuće ili na otvorenom ili pak specijalne opreme za planinarenje ili druge sportove. 

Za najlakši odabir ovakvog poklona za Dan zaljubljenih se uputite u prodavnicu Beosport u Beogradu, prodavnicu Sport Vision u Novom Sadu ili druge mnogobrojne prodavnice sportske odeće, obuće i opreme u Novom Sadu i u drugim BIG tržnim centrima.

#3 Kozmetika za muškarce – poklon set kozmetike ili parfemski poklon set za Dan zaljubljenih

Set kozmetike za muškarce je još jedan od poklona sa kojima nećete pogrešiti. Bilo da poklonom želite da navedete vašu voljenu osobu da isproba neki novi proizvod ili ga obradujete njegovim omiljenim parfemom – u pitanju je koristan poklon koji će ga sigurno prijatno iznenaditi za Dan zaljubljenih.

Pažljivo istražite asortimane prodavnica u našim tržnim centrima kao što su Lilly drogerija u Beogradu, DM drogerija u Novom Sadu i Alexandar Cosmetics u Beogradu, a ljubazni savetnici u našim prodavnicama će vas rado posavetovati ukoliko se dvoumite prilikom kupovine idealnog poklona za dečka ili muža

#4 Sat ili novčanik kao proverena ideja za poklon dečku za Dan zaljubljenih

Sat i novčanik su pokloni za muškarce koji će obradovati svakog ljubitelja mode i elegantnog stila. 

Kvalitetan sat dizajnom i materijalom može “pričati priču” o životnom stilu vašeg muškarca dok ga nosi na ručnom zglobu. Možete ih pronaći u ponudi prodavnica aksesoara i nakita u našem tržnom centru poput prodavnice Bomar u Novom Sadu i prodavnice Watch u Beogradu

Iako postoje verovanja da sat i novčanik nije dobro poklanjati, mnogi se odlučuju za ove poklone koji su, kao klasici, pokloni sa kojima zasigurno nećete pogrešiti. Ukoliko vas sujeverja ipak navode da odustanete od ove ideje, iako ste uvereni da će sat ili novčanik najviše oraspoložiti vašeg muškarca – za vas imamo rešenje u vidu narednog predloga!

#5 Poklon kartica – poklon koji će sigurno oduševiti svakog muškarca

Poklon kartica je idealan način da rešite sve muke koje vam zadaje odabir poklona za Dan zaljubljenih za njega, posebno kada za istim tragate u poslednjem času. Ukoliko je vaš partner posebno izbirljive prirode – najviše će ga obradovati da i njega uključite u proces izbora savršenog poklona za Dan zaljubljenih.

Poklon karticu možete kupiti u nekoj od prodavnica odeće poput prodavnice Zara u Beogradu ili H&M u Novom Sadu, u nekoj od prodavnica modnih aksesoara – u kojima će vaš muškarac pronaći idealan novčanik ili sat koji odgovara njegovom stilu, ali i mnogim drugim prodavnicama u BIG tržnim centrima koje kupcima nude ovu opciju.

Pokloni za dan zaljubljenih devojci – šta kupiti devojci za Dan zaljubljenih?

Iako je u pitanju dan ljubavi – još jedna u nizu prilika da jedno drugom iskažete svoja topla osećanja, priprema za ovaj praznik zaljubljenih može biti stresna – posebno kada je reč o odabiru savršenog poklona za nju.

Proces u kojem treba da osmislite koji će to poklon za Dan zaljubljenih devojci ili ženi na pravi način oslikavati vaša osećanja prema njoj, neretko nije lak – ma koliko da vaš odnos dugo traje. Zato smo za vas pripremili listu zanimljivih poklona koja vam može poslužiti kao inspiracija za pouzdano dobar odabir poklona devojci za Dan zaljubljenih.

Pokloni za Dan zaljubljenih – nekoliko ideja da iznenadite voljenu osobu

#1 Cveće i pakovanje slatkiša – klasičan i savršen poklon za Dan zaljubljenih za devojku ili suprugu

Bilo da su vaš izbor klasične crvene ruže ili moderan šareni buket kao poklon za ovu priliku, u kombinaciji sa pakovanjem njenih omiljenih slatkiša – svaka devojka i žena  će se osetiti voljeno.

U BIG tržnim centrima možete pronaći svima omiljenu prodavnicu slatkiša Candy Universe u Novom Sadu, kao i Candy Universe u Beogradu, te odabrati slatkiše koji će na idealan način upotpuniti vaš poklon za Dan zaljubljenih za nju.

#2 Pidžama ili spavaćica – uvek potrebni komadi odeće za nežan znak pažnje 

Pidžama ili spavaćica koju biste uručili na Dan zaljubljenih kao poklon za devojku je originalan izbor kojem će se svaka devojka obradovati, posebno ako odeću za spavanje za nju odaberete u skladu sa njenim ukusom – sa simpatičnim motivima ili pak senzualnog karaktera.

Nežni materijali su najvažniji deo odabira ovakvog intimnog poklona za Dan zaljubljenih za nju, a takve možete pronaći upravo u našoj prodavnici Extreme Intimo u Beogradu, Women’secret u Novom Sadu i drugim prodavnicama kvalitetnog donjeg veša i odeće koja pruža maksimalni komfor, u BIG tržnim centrima.

#3 Nakit kao savršeni poklon za Dan zaljubljenih – idealan izbor za ženu koja “ima sve”

Merlin Monro je pevala da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, a pomenuti deo pesme je sa razlogom postao poput kultne izjave. Nakit je zaista vredan poklon koji će svaka devojka pažljivo čuvati i rado nositi – bez obzira da li je zaista u pitanju tako skupoceni materijal ili nakit koji dizajnom savršeno odgovara njenom stilu odevanja.

Poklanjanje nakita je sjajan način da vašoj voljenoj osobi pokažete da prepoznajete njen ukus, kao i da osigurate da ćete uvek biti u njenim mislima prilikom nošenja poklonjenog komada nakita.

Za širok asortiman nakita, u okviru kojeg ćete pronaći onaj modernog dizajna koji odgovara vašem budžetu, posetite neku od prodavnica nakita u Novom Sadu i juvelirnice u Beogradu, kao i drugim našim tržnim centrima. Tu su i prodavnice Berić u Novom Sadu, prodavnica Pandora u Beogradu ili nekoj od prodavnica raznovrsne ponude odeće i aksesoara među kojima ćete pronaći bižuterijski nakit po poslednjoj modi.

#4 Šminka i prirodna kozmetika – mirišljavi proizvodi kao idealan poklon za Dan zaljubljenih

Tokom februara će se u našim drogerijama poput prodavnice Sephora u Beogradu i prodavnice Jasmin u Novom Sadu, pojaviti mnogobrojni proizvodi limitirane kolekcije pakovanja koji estetski odgovaraju temi ljubavi – simpatičnim dizajnom u roze i crvenim bojama.

Ukoliko vaša “lepša polovina” uživa u negovanju svoje kože i kose – odabir gore pomenutih ili nekog od proizvoda standardnog asortimana će biti idealan poklon za Dan zaljubljenih – baš za nju. 

Pokloni za parove – zanimljivi pokloni za Dan zaljubljenih 

Ukoliko ste ipak jedni od onih koji ne vole iznenađenja, idealan način da proslavite vašu ljubav na Dan zaljubljenih je da pronađete poklon u kojem možete zajedno da uživate. 

Zavisno od vaših zajedničkih interesovanja, idealan način da provedete vaš dan može biti romantična večera u ugodnom restoranu kao što je Monument u Beogradu.

Za ljubitelje filmova –  možete rezervisati dve karte za filmsku projekciju u bioskopu. Zajedno uživajte u maksimalnom komforu u najbližem našem bioskopu, bilo da je to Cineplexx u Beogradu ili Cinestar u Novom Sadu

Posle filma, možete “produžiti” u neki od naših Gaming centara – Galaktika u Novom Sadu ili Babylon Park u Beogradu, kako biste probudili dečiju stranu i svoj dan proveli na potpuno drugačiji način.

Ukoliko za Dan zaljubljenih odlučite da posetite naš BIG FASHION šoping centar, obavezno svoje posebno zajedničko vreme zabeležite zanimljivim fotografijama koje u Beogradu možete napraviti i izraditi uz naš Insta Foto Kiosk.

Kao i svake godine, prodavnice u našim tržnim centrima pripremaju posebne ponude i popuste, kao i tematski asortiman specijalno namenjen Danu zaljubljenih, pa možda tokom zajedničkog uživanja u vašem danu u BIG-u, ipak odlučite da upotpunite “zajednički inventar” matching odećom ili kućnim potrepštinama.

Odabir poklona za Dan zaljubljenih može biti izazovno upravo zbog velikog broja opcija koje su pred vama. Nadamo se da su vam se neka od naših ideja za poklon za Dan zaljubljenih učinila kao pravi izbor za vašu voljenu osobu, ili vas makar inspirisala da se dosetite ideje za poklon koji će njemu ili njoj izmamiti osmeh na lice.

Najbolje je da u potragu krenete što pre, kako biste bez pritiska istraživali asortiman prodavnica naših šoping centara i istinski uživali u kupovini za drugu polovinu. Posetite nas kako biste pronašli poklon koji će odgovarati baš vašoj ljubavnoj priči i upotpuniti ovaj poseban dan u vašoj vezi ili braku!

Dan zaljubljenih uz BIG šoping centre je pravo uživanje a pokloni postaju pravo zadovoljstvo za odabir i jednostavnu i laku kupovinu! Uživajte u ovom danu i obradujte svoju drugu polovinu lepim darom koji će je obradovati.