lines

Cineplexx Beograd

Cineplexx BIG Beograd je najsavremeniji bioskop u regionu, sa ukupno 8 sala i kapacitetom od 1.300 mesta. Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale su u potpunosti digitalizovane i opremljene Real D 3D tehnologijom. Cineplexx BIG Beograd je prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora. Sve sale su opremljene udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene.

Kontakt informacije

2/216
cineplexx.beograd-big@cineplexx.rs
Radno vreme: 15-23h Vikend 11-23h
Cineplexx Beograd

Kontakt informacije

2/216
cineplexx.beograd-big@cineplexx.rs
Radno vreme: 15-23h Vikend 11-23h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Cineplexx BIG Beograd

    Cineplexx BIG Beograd

    KLUB ČETVRTAK RELOADED Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Ostvari još više pogodnosti prilikom posete bioskopu Cineplexx BIG Beograd svakog četvrtka! Svaki dolazak četvrtkom vredi više! Plaćaj ulaznice...

  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

Pogledajte sve

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko pet decenija iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx mrežu danas čini 50 multipleksa i šest tradicionalnih bioskopa u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Prištini, Grčkoj, Rumuniji i Italiji, sa više od 300 bioskopskih dvorana. U bliskoj budućnosti je planirano otvaranje još četiri nova multipleksa. Sa oko 1.500 zaposlenih i godišnjim prihodom od oko 130 miliona eura u 2018. godini, bioskopi Cineplexx godišnje ugoste skoro 11 miliona gledalaca.

devojka-big