lines

Cineplexx Beograd

Cineplex u Beogradu u BIG-u  jedan je od najsavremenijih je bioskopa u regionu. Raspolažemo sa ukupno 8 modernih digitalizovanih sala i vrhunskom tehnologijom koja će vaše iskustvo gledanja filmova podići na viši nivo. Posetite naš bioskop i uživajte u najnovijim filmskim ostvarenjima na velikom platnu uz 4K tehnologiju i udobna VIP sedišta naših sala!

Kontakt informacije

2/216
cineplexx.beograd-big@cineplexx.rs
Radno vreme: 15-23h Vikend 11-23h
cineplexx-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

2/216
cineplexx.beograd-big@cineplexx.rs
Radno vreme: 15-23h Vikend 11-23h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Cineplex Beograd – najsavremenija tehnologija za nezaboravno filmsko iskustvo

Bioskop Cineplex u Beogradu u BIG FASHION centru deo je austrijske bioskopske grupacije koja posluje već preko 5 decenija. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i ekspertizi u ovoj oblasti, izgradio je ugled najboljeg bioskopa na ovim prostorima!

Cineplex u Beogradu u BIG tržnom centru prvi je bioskop u Beogradu, ali i celoj Srbiji sa mogućnošću prikazivanja filmova pomoću najnovije serije Barco laserskih projektora. Vrhunski 4K projektori kojima je svaka sala opremljena pružaju vam mogućnost da uživate u gledanju svojih omiljenih filmova u 4K rezoluciji.

Za ljubitelje 3D filma tu je Real D 3D tehnologija, koja će vas staviti u središte filmskog dešavanja. Udobno se smestite u komforna regularna sedišta jedne od naših sala, ili odaberite VIP sedišta ili sedišta za zaljubljene i uživajte u vrhunskoj rezoluciji i fantastičnom zvuku naših bioskopskih dvorana!

Cineplex u Beogradu – repertoar u kome ćete sigurno pronaći film po vašem ukusu

Kao i naš Cineplex u Kragujevcu, Cineplex u Beogradu u BIG-u je bioskop koji odlikuje bogat repertoar filmova najraznovrsnijih žanrova! Na našem programu svakodnevno se nalaze najnovija i najpopularnija filmska ostvarenja.

Drama, akcija, horor, triler, komedija ili crtani filmovi za naše najmlađe ‒ kojem god žanru da pripada vaš omiljeni film, pronaći ćete ga kod nas. Posetite nas u beogradskom bisokopu Cineplex i odaberite film po vašem ukusu.

Ukoliko imate članstvo Cineplex kluba i vlasnik ste naše bonus kartice, Cineplex popusti pomažu vam da uživate u našem bogatom repertoaru uz dodatne pogodnosti. Sakupljate bodove i ostvarite popuste na bioskopske ulaznice!

Cineplex u Beogradu – kontakt i radno vreme

Bioskop Cineplex u Beogradu nalazi se na Karaburmi, na adresi Višnjička 84. Nalazimo se na drugom spratu, u lokalu 216. Za detaljne smernice možete pogledati našu mapu objekata.

Radno vreme Cineplex bioskopa u Beogradu je radnim danima od 15 do 23 časova, a  vikendom od 11 do 23 časova.

Cineplex kontakt telefon: 011 40 40 780

Mejl adresa Cineplexa u Beogradu: cineplexx.beograd-big@cineplexx.rs

Posetite nas u BIG FASHON centru i priuštite sebi i svojoj porOdici neponovljivo filmsko iskustvo!

devojka-big