lines

Berić satovi i nakit Novi Sad

BERIĆ satovi&nakit svrstava se među vodeće u domenu ponude ručnih satova, firmiranog nakita i brižljivo odabranog aksesoara. Koncept multibrend radnje sa više od 100 brendova i preko 10.000 modela nastaje kao rezultat jedne lepe vizije da na jednom mestu okupi ambiciozne ljude i spoji renomirane brendove švajcarskih virtuoza poput: TAG Heuer, Longines, Tissot, Swatch, Calvin Klein, Doxa itd, japanskih: Seiko i Casio, španskih: Festina, ruskih: Vostok; modne brendove: Fossil, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Armani, DKNY, Skagen, Guess, Esprit… i neizostavan aksesoar: Pandora, Ti Sento, Brosway, Majorica, Engelsrufer i dr., i da uz profesionalnu uslugu bude prava adresa gde će se Vašim zadovoljstvom i poverenjem meriti naš uspeh.

Kontakt informacije

Prizemlje / B02b
Radno vreme: 10h - 22h
Berić satovi i nakit Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B02b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve