lines

Berić satovi i nakit Novi Sad

Berić satovi i nakit Novom Sadu svojim kupcima nudi bogat asortiman renomiranih ručnih satova, firmiranog nakita i pažljivo odabranih aksesoara. Bilo da preferirate minimalistički dizajn ili uečatljive i glamurozne modele, kod nas ćete pronaći proizvode u skladu sa vašim istančanim ukusom. Posetite nas u BIG Shopping Centru i uživajte u kupovini!

Kontakt informacije

Prizemlje / B02b
Radno vreme: 10h - 22h
beric-satovi-i-nakit-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B02b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Berić satovi i nakit Novi Sad – susret kvaliteta i elegancije

Ako tražite nakit koji će vas osvojiti vrhunskim kvalitetom i elegantnim dizajnom, onda je zlatara Berić u Novom Sadu mesto za vas!

Zlatara Berić već godinama predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje nakita i satova – koncept multibrend radnje sa više od 100 brendova i preko 10.000 modela nastao je kao rezultat lepe vizije da na jednom mestu okupi ambiciozne ljude i spoji renomirane brendove.

Satovi Berić nude bogatu ponudu proizvoda poznatih švajcarskih virtuoza poput: TAG Heuer, Longines, Tissot, Swatch, Calvin Klein, Doxa i sličnih.

Za sve pristalice japanske funkcionalnosti, tu su marke Seiko i Casio, dok su za one koji preferiraju španski kvalitet, tu i proizvodi sa Festina potpisom.

Naravno, naš asortiman ne može biti upotpunjen bez modnih brendova i aksesoara, te Berić nakit na jednom mestu okuplja dobro poznate brendove kao što su Pandora, Fossil, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Armani, Guess, Esprit i druge.

Berić satovi i nakit Novi Sad – lokacije i radno vreme

Radno vreme zlatare Berić u Novom Sadu je usklađeno i sa ostalim prodavnicama nakita i aksesoara u Novom Sadu u BIG tržnom centru – od 10 do 22h.

Nalazimo se na adresi Sentandrejski put 11, u prizmemlju tržnog centra (B02b), a naša vrata su vam širom otvorena svakog dana.

Za bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete nas pozvati na broj telefona 021 270 03 57, a naše prijatno i ljubazno osoblje će vam rado pomoći.

Posetite nas već danas i pronađite Berić nakit i satove po svojoj meri!

devojka-big