lines

Pandora Novi Sad

Pandora u Novom Sadu nalazi se na najboljoj šoping lokaciji u gradu – u BIG tržnom centru! U njoj možete pronaći veliki asortiman modernog nakita. Posetite novosadsku Pandoru i poklonite sebi ili voljenima raskošni nakit za specijalne prilike, ali i bez posebnog povoda!

Kontakt informacije

Pandora Novi Sad

Kontakt informacije

lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Pandora Novi Sad – miks modernog i tradicije

Davne 1982. godine u Kopenhagenu je nastao brend luksuznog nakita naziva Pandora. Od tada prevalio je veliki put od lokalne danske prodavnice do prve asocijacije za kvalitetan i unikatan nakit u čitavom svetu, uključujući i Novi Sad.

U čemu je tajna uspeha Pandore?

Recept za uspeh prodavnice Pandora u Novom Sadu, ali i svih ostalih prodavnica ovog brenda širom sveta je spoj uzbudljivog i modernog dizajna, sa iskustvom i tradicionalnim tehnikama izrade nakita.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim, bezvremenskim komadom nakita, posetite Pandora prodavnice u Novom Sadu!

Pandora privesci Novi Sad – ponuda najmodernijeg nakita

Pandora u Novom Sadu čuvena je po svom raznolikom nakitu romantičnog izgleda i velikom izboru boja i stilova.

U novosadskoj Pandora prodavnici možete pronaći nakit za svaku priliku.

Posebno su popularne Pandora narukvice, koje su godinama omiljeni aksesoar svake devojke i najprodavaniji proizvod ovog brenda!

Uz ove narukvice nezaobilazni su čuveni Pandora privesci – veliki izbor istih vas očekuje u BIG tržnom centru.

Bilo da ste u potrazi za najnovijim komadima nakita iz limitiranih kolekcija ili ste ljubitelji klasike, u potrazi za poklonom ili želite počastiti sami sebe… Posetite novosadsku Pandoru u BIGU i nećete otići praznih ruku, a naše profesionalno osoblje učiniće vaše šoping iskustvo izvanrednim!

Ukoliko se pak nađete u našoj prestonici, uvek je dobra ideja posetiti Pandoru u Beogradu u BIG Fashion centru!

Pandora Novi Sad – radno vreme i lokacija

Radno vreme Pandore u Novom Sadu isto je kao i radno vreme ostalih prodavnica nakita i aksesoara u Novom Sadu u BIG tržnom centru – od 10h do 22h.

Adresa na kojoj se Pandora Novi Sad nalazi je Sentandrejski put 11 i do nas se može doći veoma brzo i lako iz svih delova grada.

Za lakše snalaženje, pre nego što dođete u BIG u Novom Sadu, možete pogledati mapu objekta. Pandora Novi Sad je na lokaciji koja se lako nalazi i pamti jer se nalazi na štandu broj 35, a naš kontakt telefon možete videti u gornjem levom uglu stranice.

Čekamo vas!

devojka-big