lines

Zara Beograd

Zara je vodeći modni brand u celom svetu, a u Srbiji je među najpopularnijim. Tokom cele godine nudi artikle koji prate najnovije modne trendove odeće, obuće i modnih aksesoara. Prepoznali smo ovaj brend kao pravo modno carstvo za žene, muškarce i decu svih modnih afiniteta i životnih stilova i zato vas vaša omiljena Zara u Beogradu čeka upravo u BIG Fashion tržnom centru!

Kontakt informacije

0/011
Radno vreme: 10-22h
zara-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/011
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Najveća Zara u Beogradu – BIG FASHION garantuje iskustvo kupovine u kom ćete uživati

Zara je kvalitetan brend odećeobuće i modnih aksesoara, koji se u prodavnici u BIG Fashion tržnom centru slažu na pregledan način, broj kabina je dovoljno veliki da brzo stignete na red čak i u najvećem špicu šopinga, a zavidna kvadratura ove Zare u Beogradu brine i o tome da celo iskustvo kupovine protekne u znaku istinskog uživanja.

U našem tržnom centru priređujemo i različite šoping dane propraćene sniženjima, kojima se i prodavnica Zara akcijskim cenama neretko pridružuje. BIG Fashion u Beogradu je prava destinacija kada ste u potrazi za promotivnim cenama na Zara asortiman!

Online kupovina Zara artikala uz mogućnost ličnog preuzimanja paketa u BIG FASHION centru

Aplikacija i web platforma ovog popularnog modnog brenda pruža mogućnost za online kupovinu artikala iz Zare u Beogradu. Kada ne želite da dostava stiže na vašu adresu, već poručeni paket samostalno pokupite u nekoj od Zarinih prodavnica, to u aplikaciji možete da izaberete da uradite upravo u BIG Fashion Zara prodavnici.

Zara Beograd – Kontakt i lokacija

Naš tržni centar je na adresi Višnjička 84 i odlično je saobraćajno povezan sa celim gradom, pa ćete vrlo jednostavno stići automobilom ili gradskim prevozom iz bilo kog dela grada.

Zara u BIG Fashion centru se nalazi u samom prizemlju, a toliko je velika da je ne možete prevideti! Na mapi tržnog centra možete pogledati i gde je tačno smeštena prodavnica. Broj lokala je 011, a kontakt Zare u Beogradu sledeći možete pogledati sa leve strane na početku stranice.

devojka-big