lines

Beosport Beograd

Beosport u Beogradu svojim kupcima nudi fashion, street, kežual i sportsku garderobu vrhunskih brendova, kao što su: Pepe Jeans London, G-Star RAW, Superdry, Garcia Jeans, EMU, Sendra boots, O’Neill, Quiksilver, Roxy, DC Shoes, Burton, kao i sportsku i ski opremu Wilson, Atomic, Salomon, The North Face, Spyder, EA7 Emporio Armani, Kjus, Suunto, Smith, Carrera i mnoge druge. Posetite Beosport radnju u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru i doživite šoping na višem nivou!

Kontakt informacije

1/142
bg.big.sf@beosport.com
Radno vreme: 10-22h
beosport-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/142
bg.big.sf@beosport.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Beosport radnja u Beogradu – prodavnica odeće za svačije afinitete

Beosport je mreža više od 20 maloprodajnih objekata koja nalazi se na najatraktivnijim, centralnim lokacijama svih većih gradova u regionu, a među njima – i u BIG FASHION tržnom centru, vašem omiljenom mestu za kupovinu! BS Beosport je prodavnica odeće koja u Beogradu nudi fashion, street, casual i sportsku garderobu brendova sa renomeom, pa je njen asortiman prilagođen svačijem ukusu i modnim afinitetima.

Opremite se za skijanje najkvalitetnijom opremom, odaberite vrhunsku kežual garderobu za svaki dan, ili kupite vanvremensku duksericu koju ćete nositi decenijama! Beosport prodavnica u Beogradu nudi širok asortiman za oba pola, pa ćete biti zadovoljni šopingom i u slučaju da ste krenuli u paru!

Beosport popusti – iskoristite akcije u BIG-u

Ako želite da nabavite kvalitetne stvari po što povoljnijoj ceni, pratite naše novosti o akcijama i sniženjima! BIG se trudi da vas često obraduje posebnim pogodnostima, a Beosport se često pridružuje akcijama našeg tržnog centra! Sačekajte Crni petak za najveće popuste ili već danas dođite u BIG i odaberite stvari koje ćete nositi sa uživanjem!

BS Beosport Beograd – lokacija i kontakt telefon Beosport prodavnice u BIG Fashion-u

Naš tržni centar je na adresi Višnjička 84 i odlično je saobraćajno povezan sa celim gradom, pa ćete vrlo jednostavno stići automobilom ili gradskim prevozom iz bilo kog dela grada.

BS Beosport u BIG FASHION centru se nalazi na prvom spratu! Na mapi tržnog centra možete pogledati i gde je tačno smeštena prodavnica. Broj lokala je 1/142, a kontakt telefon Beosport radnje u Beogradu je:  011 40 51 478. 

Ukoliko vam je naš tržni centar u Novom Sadu bliži, Beosport novosadska prodavnica takođe vas čeka ovde! Vidimo se u BIG-u! 

devojka-big