lines

Babylon Beograd

Babylon Park u Beogradu u okviru Big Fashion Parka je zabavni park u zatvorenom i deo je izraelskog lanca zabavnih parkova. Prvi Babylon Park osnovan je 1993. godine u prestonici Izraela, nakon čega je usledilo otvaranje još 12 parkova širom zemlje. Danas Babylon Park svoje sadržaje nudi i posetiocima u Srbiji i u Velikoj Britaniji.

Kontakt informacije

BFP/L11
Radno vreme: 12-22h, vikend 9:30-22h
Babylon Beograd

Kontakt informacije

BFP/L11
Radno vreme: 12-22h, vikend 9:30-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Babylon zabavni park u Beogradu je najveći zabavni park u zatvorenom, namenjen posetiocima svih uzrasta. Park je tematski podeljen i čine ga Babylon Kids – prostor namenjen za zabavu najmlađih, Babylon Jump – trampoline, Babylon Karaoke – karaoke sobe za proslavu rođendana, kao i centralni deo zabavnog parka sa avanturističkim vožnjama, mini kuglanom, video i arkadnim igricama.

Među atrakcijama nalazi se i jedini roller coaster u zatvorenom u Srbiji, autodrom sa autićima na sudaranje, vrteške, VR video igrice i mnoštvo arkadnih igrica za svačiji ukus.

Kako bismo upotpunili svaku posetu Babylon Parku, posetiocima su na raspolaganju i restoran sa bogatom ponudom hrane i pića, kao i poslastice čuvenog grčkog brenda Hans&Gretel. Babylon park raspolaže i sa 2 štanda sa grickalicama i slatkišima.

devojka-big