lines

Calzedonia Beograd

Calzedonia u Beogradu popularan je italijanski brend specijalizovan za prodaju kupaćih kostima i čarapa. U našem asortimanu pronaći ćete odevne komade vrhunskog kvaliteta, koji plene svojom modernošću. Artikli iz naših kolekcija staviće vas u centar pažnje i istovremeno vas razmaziti svojim kvalitetom i udobnošću. Posetite nas u BIG-u i pronađite svoje omiljene komade!

Kontakt informacije

0/016
Radno vreme: 10-22h
calzedonia-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/016
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Calzedonia Beograd – kvalitetna odeća sa potpisom italijanskog brenda

Prodavnica Calzedonia u Beogradu svojim kupcima nudi bogat asortiman kupaćih kostima, helanki i čarapa različitih modela i dizajna. U našem asortimanu pronaći ćete kvalitetne komade odeće ovog poznatog italijanskog brenda, koji će vas razmaziti svojom udobnošću i modernim stilom.

Glavne odlike naših Calzedonia kolekcija ženskih, muških i dečijih kupaćih kostima jesu njihov prepoznatljivi dizajn i izuzetan kvalitet. Kod nas ćete pronaći savršene modele za letnju sezonu, u kojima ćete postaviti sopstvene modne trendove na plaži ili bazenu.

Osim kupaćih kostima, prodavnica Calzedonia u Beogradu u BIG FASHION centru nudi vam atraktivne i dobro prepoznatljive Calzedonia čarape, kao i veliki izbor udobnih helanki. U našem asortimanu pronaći ćete ženske samostojeće čarape, ženske i dečije čarape sa gaćicama, kao i kratke i duge čarape i dokolenice za žene, muškarce i decu.

Posetite nas i uverite se u jedinstveni kvalitet naše bogate ponude!

Prodavnica Calzedonia u Beogradu – ugodan enterijer prepoznatljivog dizajna

Calzedonia prodavnice u Beogradu poznate su među svojim posetiocima po svom prepoznatljivom enterijeru i vrhunskom dizajnu odeće. Naša prodavnica u beogradskom BIG FASHION centru osmišljena je tako da vam pruži ugodan osećaj prilikom kupovine.

Svi naši modeli izloženi su na nama prepoznatljiv i skladan način, kako biste bez muke sagledali celokupnu ponudu naše Calzedonia radnje u Beogradu i pronašli model koji želite. Posetite nas i uživajte u neverovatnom šoping iskustvu!

Calzedonia popusti i akcije – pratite sniženja u BIG FASHION centru

U prodavnici Calzedonia akcija uvek ima, te možete biti sigurni da ćete prilikom svake posete pronaći atraktivne komade po sniženim cenama. Posetite nas, istražite naš asortiman i kupite svoj omiljeni komad odeće po sniženim cenama!

Calzedonia Beograd – lokacije i kontakt telefon

Od kad je stigla Calzedonia Srbija može da se pohvali izuzetnom ponudom kupaćih kostima i atraktivnih čarapa, kao i drugog propratnog asortimana premium italijanskog kvaliteta. 

Prodavnica Calzedonia u Beogradu nalazi se na Karaburmi, na adresi Višnjička 84. Nalazimo se u prizemlju BIG FASHION centra, u lokalu 016. Za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

Radno vreme prodavnice Calzedonia u Beogradu isto je kao i radno vreme celog tržnog centra, od 10h do 22h.

Calzedonia kontakt telefon: 011 40 53 226

Posetite nas u Beogradu ili drugom najbližem BIG tržnom centru, izaberite Calzedonia kupaći, čarape  uživajte u neponovljivom iskustvu kupovine i pronađite kupaći kostim za kakvim oduvek tragate!

 

devojka-big