lines

CCC Beograd

CCC prodavnica u BIG FASHION centru u Beogradu ima široku ponudu obuće, torbi i aksesoara modnih brendova među kojima su: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, kao i Adidas, Reebok, Puma, Converse, Skechers. Zato požurite u CCC Beograd radnju i budite prvi da vidite najnovije kolekcije i povedite decu da probaju dečiji asortiman!

Kontakt informacije

1/116
2286.beograd.plazacenter@ccc.eu
Radno vreme: 10-22h
ccc-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/116
2286.beograd.plazacenter@ccc.eu
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

CCC Beograd prodavnica – širok asortiman obuće, torbi i aksesoara

Modeli dizajnirani po uzoru na najaktuelniju modu čine CCC lokaciju u Beogradu nezaobilaznom destinacijom prilikom svake posete BIG FASHION centra!

Pogledajte ponudu ove radnje obuće u Beogradu, u kojoj ćete videti unikatne brendove – jedino ovde dostupne, kao i svetski poznate marke. 

Pronađite u beogradskom CCC ženske patike po vašem ukusu, mušku obuću za različite prilike, kao i CCC obuću za decu. Povedite svoju porodicu i izaberite za svakog člana, od najmlađih do najstarijih, neophodne proizvode iz jedinstvenih CCC kolekcija.

Poreklo kompanije seže od 90-ih godina 20. veka što uliva sigurnost u dobro poslovanje svih CCC prodavnica, kao i bezbednost kupovine!

CCC obuća za žene je posebno primamljiva, s obzirom na veliki broj različitih modela!

Prodavnica CCC sniženje – akcija i popusti

Dostupnost velikog broja proizvoda različitih brendova je samo po sebi garant da ćete pronaći baš ono što vam treba po pogodnoj ceni!

Često priređuje i akcije koji su atrakcija za sve kupce, jer iz iskustva znaju da ih čekaju dodatni CCC popusti na već odlične cene!

Sačekajte pravo vreme ili se uverite u bilo kom trenutku u fenomenalan odnos cene i kvaliteta, koji nudi prodavnica CCC Beograd u BIG FASHION centru! 

Radnja CCC Srbija Beograd – lokacije, kontakt i radno vreme

CCC radnja u Beogradu se nalazi u sklopu BIG FASHION centra na adresi Višnjička 84, Karaburma. 

Broj lokala CCC Beograd radnje je 1/116.

U slučaju da su vam neophodne dodatne informacije možete kontaktirati CCC prodavnicu u BIG FASHION centru na broj telefona 062 33 68 99 ili poslati imejl na 2286.beograd.plazacenter@ccc.eu.

Radno vreme CCC radnje u Beogradu, odnosno BIG FASHION centru, je od 10h do 22h radnim danima i vikendom.

U slučaju da vam je bliži BIG Novi Sad, možete pogledati radnju CCC u Novom Sadu.

Posetite CCC radnju u Beogradu još danas i odaberite za sebe idealne CCC cipele, modni dodatak ili torbe!

devojka-big