lines

CCC shoes & bags Novi Sad

CCC shoes & bags u Novom Sadu je prodavnica u čijem sklopu možete pronaći veliki broj renomiranih proizvođača cipela i torbi za sve generacije. U njihovom asortimanu se takođe nalazi širok izbor modnih dodataka koji će upotpuniti vaš izgled i pomoći vam da ulepšate vaš autfit. Posetite CCC Novi Sad i uživajte u kupovini vaših novih cipela, torbi i aksesoara!

Kontakt informacije

Prizemlje / C01c
Radno vreme: 10h - 22h
ccc-shoes-bags-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / C01c
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

CCC Novi Sad – vaše omiljeno mesto za kupovinu cipela i modnih dodataka

CCC grupa je jedna od najvećih maloprodaja obuće u Centralnoj Evropi prisutna u 28 zemalja, sa preko 950 prodavnica. Ova kompanija godišnje proda godišnje proda preko 50 miliona proizvoda, što govori o kvalitetu njihovih proizvoda i popularnosti među ljudima. 

Na posebnom mestu njihovog asortimana nalaze se zaštićeni i brzo rastući modni brendovi sa potpisom kompanije CCC – Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi i DeeZee. 

Međutim, ponuda CCC prodavnice u Novom Sadu se tu ne zaustavlja, pa je kod njih moguće pronaći i vodeće svetske brendove, uključujući Adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse i Skechers, kao i proizvode za decu i cipele sa njihovim omiljenim Diznijevim likovima. 

Osim CCC shoes & bags radnje u Novom Sadu, kvalitetnu ponudu ove kompanije takođe možete pronaći u CCC u Beogradu prodavnici koja se nalazi u sklopu tržnog centra BIG FASHION. 

CCC – kontakt telefon, lokacija i radno vreme

CCC Novi Sad se nalazi na adresi Sentandrejski put 11, u tržnom centru BIG Novi Sad.

Ukoliko planirate dolazak, poslužiće vam mapa objekta, a lokal u kom se nalazi CCC shoes & bags Novi Sad je u prizemlju pod brojem C01c

CCC kontakt telefon je 021 27 00 827, pa nas možete pozvati ako vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija o ponudi, CCC akcijama i sniženjima i slično.

Naše radno vreme je od 10 do 22h svakog dana. Očekujemo vas!

devojka-big