lines

Arcushealth Beograd

ARCUSHEALTH je kompanija koja se bavi prodajom masažnih fotelja i fittness opreme najvišeg svetskog kvaliteta. Prisutni smo na tržištu cele Evrope snabdevajući naše klijente najboljom uslugom, visokom garancijom i dugoročnom tehničkom podrškom.

Vlasnici smo robne marke Arcus, franšize Arcushealth Club, i ovlašćeni smo distributeri najjače svetske marke u masažnom programu, japanskog brenda Inada.
Opremamo hotele, aerodrome, spa I wellness centre, beauty salone, privatne stanove, kuće i vile, tržne centre, benziske pumpe itd.

Kontakt informacije

K001
Radno vreme: 10-22h
arcushealth-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

K001
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Arcus je uspeo da svojim masažnim foteljama napravi spoj tradicije i najsavremenije tehnike i u velikoj meri zameni ručnu masažu. Akupresurnim tehnikama pritiska putem poluga i masažnih točkića stimulišu se nervna vlakna uz lučenje endorfina-hormona zadovoljstva i sreće. Želja ARCUS-a je da se opremanjem kutaka za relaksaciju eliminiše svakodnevna čovekova napetost, poboljša zdravlje i raspoloženje.

Koncept Arcushealth clubova osmišljen je nakon višegodišnjeg istraživanja u kojem je učestvovalo preko 1.500 polaznika, većinom žena. Clubovi, u stvari predstavljaju mesta gde ljudi dolaze da poprave svoju figuru vežbajući na FIT STEP MACHINE koja radi po principu simulacije kretanja. U svakom od ovih clubova postoji kutak gde klijenti mogu da se relaksiraju na ARCUS masažnim foteljama ili uživaju u blagodetima ručne masaže.

U službi Vašeg zdravog duha i tela.

devojka-big