lines

Computerland Beograd

ComputerLand u Beogradu posluje u okviru kompanije Iris Mega i u pitanju je lanac maloprodaje u kom se može pronaći najveći gejming-gedžet asortiman u regionu. Posetite našu radnju u BIG FASHION centru i počastite sebe ili drage osobe!

Kontakt informacije

0/018; 018A
big@computerland.rs
Radno vreme: 10-22h
Computerland Beograd

Kontakt informacije

0/018; 018A
big@computerland.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Computerland Beograd – Širok asortiman gejming opreme

Computerland u Beogradu je distributer kompletnog gaming programa (igara, svih vrsta konzola i dodatne gaming opreme), kompjuterskih periferija, multimedijalnih i smart uređaja.

Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Razer, Creative, Wacom, Thrustmaster, Dji, Redragon, Smanos, Fibaro, AirWheel, KooWheel u našoj distribuciji su i igrački naslovi renomiranih svetskih proizvođača Activision Blizzard, Electronic Arts, Disney, Square-Enix, Codemasters, Namco Bandai, Ubisoft, Capcom, Bethesda, Techland, Tecmo-Koei i mnogi drugi.

Computerland u Beogradu je koncept namenjen modernoj, urbanoj osobi i njenim potrebama, a pruža posetiocima poseban ugođaj prilikom kupovine! 

Ukoliko se nađete u blizini, možete posetiti i ostale specijalizovane prodavnice i uživati u širokom asortimanu proizvoda i ugodnom ambijentu za šoping.

Computerland u Beogradu – Lokacija i radno vreme

U Beogradu, Computerland se nalazi na adresi Višnjiička 84 u okviru tržnog centra BIG Fashion. Dobro je povezan sa svim delovima grada, pa ćete iz bilo kog dela grada lako doći automobilom ili linijom gradskog prevoza.

Tačnu lokaciju možete odrediti uz pomoć naše mape tržnog centra, pri čemu je broj lokala: 18.

Kontakt telefon je: +381 11 43 20 111

Computerland ima radno vreme kao i ceo BIG FASHION u Beogradu – svakoga dana od 10 ujutru do 22 uveče. Posetite naš tržni centar i uživajte u fenomenalnom iskustvu kupovine!

devojka-big