lines

Bio Špajz Beograd

Bio Špajz u Beogradu prepoznaje važnost očuvanja zdravlja i već više od 30 godina promoviše zdrave prakse ishrane i brige o blagostanju. Posetite Bio Špajz u BIG FASHION centru u Beogradu i priuštite sebi zdrave namirnice, organske proizvode, kao i lekovite dodatke i prirodnu kozmetiku!

Kontakt informacije

0/043B
Radno vreme: 10-22h
bio-spajz-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/043B
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Bio Špajz Beograd – birajte zdravo

Bio Špajz u Beogradu postoji od 1986. godine i njegova misija je da populari zdraviji način života.

Ovo podrazumeva odgovarajuću ishranu, zdrav odnos prema telu i duhu, ali i prema prirodi. Bio Špajz se bavi izvozom, uvozom i prodajom zdrave hrane i napitaka, prirodne kozmetike, kao i mnogih proizvoda namenjenih ishrani obolelih osoba.

Bilo da vas zanima preventiva, želite da priuštite sebi i bliskim ljudima organsku hranu i napitke ili tražite lek za postojeću tegobu, naše obučeno osoblje će vam pomoći da pronađete baš ono što vam je potrebno!

U svojoj redovnoj ponudi beogradski Bio Špajz ima više od 1500 proizvoda i predstavlja više od pordavnice zdrave hrane – on je način života!

Posetite nas u BIG FASHION centru u Beogradu i uverite se u kvalitet koji traje!

Bio Špajz doo Beograd – radno vreme i kontakt

Bio Špajz u Beogradu možete pronaći u lokalu broj 43B u prizemlju tržnog centra. Nalazimo se na adresi Višnjička 84, Beograd, a za lakšu orijentaciju tu je mapa objekta koja će vam olakšati put do nas.

Za sve informacije i pitanja tu smo da vam odgovorimo, naš kontakt telefon je +381 65 81 56 181, a radno vreme 10-22h svaki dan, tokom cele godine. 

Pored Bio Špajza u Beogradu tu su i drugi marketi u Beogradu koje preporučujemo da posetite ukoliko se nađete u BIG FASHION centru!

devojka-big