lines

Deichmann Beograd

Deichmann u Beogradu, kao deo BIG Fashion tržnog centra je jedna od najposećenijih prodavnica, u kojoj se vrlo lako pronalazi obuća po svojoj meri i ukusu, za sve životne stilove, polove i generacije.

Postite naš tržni centar i istražite Deichmann asortiman kvalitetne obuće. Ovaj brend obuće sigurno će ispuniti vaša očekivanja, a lep ambijent u Deichmann prodavnici podići vaše iskustvo šopinga na viši nivo.

Kontakt informacije

1/119
Radno vreme: 10-22h
deichmann-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/119
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

    Sjajna poklon-akcija u Vulkan knjižari!

    Od 20. do 31. marta, odnosno do isteka zaliha, u omiljenoj Vulkan knjižari na 1. spratu centra očekuje vas sjajna poklon-akcija! Prilikom kupovine knjiga Vulkan izdavaštva, Vulkančića i YA Vulkana,...

  • BUDI PAR u BOMARU u prizemlju centra!

    BUDI PAR u BOMARU u prizemlju centra!

    Uz kupovinu jednog BOMAR artikla, drugi dobijate u pola cene! Obradujte dragu osobu specijalnim poklonom i pokažite da vam je do nje stalo.. Promocija traje od 10. februara do 31....

Pogledajte sve

DEICHMANN PRODAVNICA U BEOGRADU U NAŠEM TRŽNOM CENTRU

Ukoliko ste već posetili BIG Fashion, znate da je Deichmann među najprometnijim lokalima. Ova prodavnica uvek je puna ljudi koji su u potrazi za svojim novim idealnim parom cipela, i to tokom svih sezona. Ništa manje posećene nisu ni Deichman prodavnice u Novom Sadu ili Deichman u BIG tržnom centru u Kragujevcu.

A ovo je samo mali deo svih Deichmann prodavnica obuće u svetu! Ovaj brend smatra se brojem jedan u celoj Evropi, a posluje duže od jednog veka, kao porodično preduzeće. Odnos cene i kvaliteta, uz moderan dizajn, najveće su prednosti obuće Deichmann.

DAJHMAN – BREND PO SVAČIJEM UKUSU

Omiljene robne marke kupaca u Dajhmanu su: „Elefanten“, „Gallus“ ili „Medicus“, kao i elegantni „5th Avenue“. Veoma je aktuelna i  kolekcija za mlade „Graceland”, kao i sportska „Victory“. U Deichmann asortimanu naći ćete poznate robne marke kao što su – Adidas, Nike, Puma i Fila.

Deichmann kupcima ne obećava samo aktuelne modne trendove po povoljnim cenama, već i kvalitet i sigurnost prilikom njihove kupovine. Usluga u ovoj prodavnici u BIG-u je odlična, a veličina prodavnice dovoljno velika da u njoj nikada ne osetite gužvu, iako je uvek puna.

DEICHMANN BEOGRAD – LOKACIJA PRODAVNICE, RADNO VREME I KONTAKT INFORMACIJE

BIG Fashion tržni centar nalazi se u na Karaburmi, na adresi Višnjička 84 u Beogradu, a odlično smo povezani sa svim delovima grada, pa ćete nas lako pronaći i stići automobilom ili linijom gradskog prevoza.

Deichmann prodavnica je u našem tržnom centru lokal broj: 119. Radno vreme prodavnice je isto kao i celog centra – od 10 ujutru do 22 uveče. Kontakt telefon je: 011 42 30 941

devojka-big