lines

Deichmann Beograd

Deichmann u Beogradu, kao deo BIG Fashion tržnog centra je jedna od najposećenijih prodavnica, u kojoj se vrlo lako pronalazi obuća po svojoj meri i ukusu, za sve životne stilove, polove i generacije.

Postite naš tržni centar i istražite Deichmann asortiman kvalitetne obuće. Ovaj brend obuće sigurno će ispuniti vaša očekivanja, a lep ambijent u Deichmann prodavnici podići vaše iskustvo šopinga na viši nivo.

Kontakt informacije

1/119
Radno vreme: 10-22h
deichmann-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/119
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
 • Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

  Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

  Predstavljamo vam 2000 PUFFS, fenomenalni jednokratni vejp modernog ombre dizajna. Gumirani završni sloj omogućava savršeno prijananje u ruci korisnika čime se sprečava slučajno ispadanje uređaja. Dostupan u čak 17 različitih...

 • Za naredne generacije – no planet b!

  Za naredne generacije – no planet b!

  Fokusirana na održivost, nova kooperaciona marka kompanije dm pomirila je efikasan način upotrebe resursa i atraktivni dizajn pakovanja od reciklirane plastike. Apciklaža, unapređeni vid recikliranja, pretvara sastojke namenjene za bacanje...

 • HOMLA PROMOCIJA

  HOMLA PROMOCIJA

  DO 31. januara, ne propustite priliku da ostvarite popust od 20% u DekorDom radnji na celokupan HOMLA asortiman. Pronađite u DekorDom radnji na 1. spratu centra sve ono što će...

Pogledajte sve

DEICHMANN PRODAVNICA U BEOGRADU U NAŠEM TRŽNOM CENTRU

Ukoliko ste već posetili BIG Fashion, znate da je Deichmann među najprometnijim lokalima. Ova prodavnica uvek je puna ljudi koji su u potrazi za svojim novim idealnim parom cipela, i to tokom svih sezona. Ništa manje posećene nisu ni Deichman prodavnice u Novom Sadu ili Deichman u BIG tržnom centru u Kragujevcu.

A ovo je samo mali deo svih Deichmann prodavnica obuće u svetu! Ovaj brend smatra se brojem jedan u celoj Evropi, a posluje duže od jednog veka, kao porodično preduzeće. Odnos cene i kvaliteta, uz moderan dizajn, najveće su prednosti obuće Deichmann.

DAJHMAN – BREND PO SVAČIJEM UKUSU

Omiljene robne marke kupaca u Dajhmanu su: „Elefanten“, „Gallus“ ili „Medicus“, kao i elegantni „5th Avenue“. Veoma je aktuelna i  kolekcija za mlade „Graceland”, kao i sportska „Victory“. U Deichmann asortimanu naći ćete poznate robne marke kao što su – Adidas, Nike, Puma i Fila.

Deichmann kupcima ne obećava samo aktuelne modne trendove po povoljnim cenama, već i kvalitet i sigurnost prilikom njihove kupovine. Usluga u ovoj prodavnici u BIG-u je odlična, a veličina prodavnice dovoljno velika da u njoj nikada ne osetite gužvu, iako je uvek puna.

DEICHMANN BEOGRAD – LOKACIJA PRODAVNICE, RADNO VREME I KONTAKT INFORMACIJE

BIG Fashion tržni centar nalazi se u na Karaburmi, na adresi Višnjička 84 u Beogradu, a odlično smo povezani sa svim delovima grada, pa ćete nas lako pronaći i stići automobilom ili linijom gradskog prevoza.

Deichmann prodavnica je u našem tržnom centru lokal broj: 119. Radno vreme prodavnice je isto kao i celog centra – od 10 ujutru do 22 uveče. Kontakt telefon je: 011 42 30 941

devojka-big