lines

Deichmann Beograd

Deichmann u Beogradu, kao deo BIG Fashion tržnog centra je jedna od najposećenijih prodavnica, u kojoj se vrlo lako pronalazi obuća po svojoj meri i ukusu, za sve životne stilove, polove i generacije.

Postite naš tržni centar i istražite asortiman Deichmann prodavnice kvalitetne obuće. Ovaj brend obuće sigurno će ispuniti vaša očekivanja, a lep ambijent Deichmann radnje podići vaše iskustvo šopinga na viši nivo.

Kontakt informacije

1/119
Radno vreme: 10-22h
deichmann-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/119
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    U Umbrella šopu dostupni su potpuno novi ukusi modela 18000 puffs i to u jačini 3,5 NicSalt. Uz dosadašnjih 12 intenzivnih aroma sada u ponudi postoje i ove četiri: Tobacco,...

  • SVE U POLA CENE

    SVE U POLA CENE

    Vreme je za veliki letnji shopping jer te u našoj prodavnici uz akciju „SVE U POLA CENE“ očekuje i DODATNIH -10% POPUSTA za kupovinu 2 ili više artikala! Vidimo se...

Pogledajte sve

Deichmann prodavnica u Beogradu u našem tržnom centru

Ukoliko ste već posetili BIG Fashion u Beogradu, znate da je Dajhman među najprometnijim lokalima. Ova prodavnica uvek je puna ljudi koji su u potrazi za svojim novim idealnim parom cipela, i to tokom svih sezona. Ništa manje posećene nisu ni Deichman prodavnice u Novom Sadu ili Deichman u BIG tržnom centru u Kragujevcu.

A ovo je samo mali deo svih Deichmann prodavnica obuće u svetu! Ovaj brend smatra se brojem jedan u celoj Evropi, a posluje duže od jednog veka, kao porodično preduzeće. Odnos cene i kvaliteta, uz moderan dizajn, najveće su prednosti koje donosi Deichmann obuća.

Dajhman Beograd – brend po svačijem ukusu

Omiljene robne marke kupaca u Dajhmanu su: „Elefanten“, „Gallus“ ili „Medicus“, kao i elegantni „5th Avenue“. Veoma je aktuelna i  kolekcija za mlade „Graceland”, kao i sportska „Victory“. U Deichmann asortimanu naći ćete poznate robne marke kao što su – Adidas, Nike, Puma i Fila.

Deichmann prodavnica u Beogradu kupcima ne obećava samo aktuelne modne trendove po povoljnim cenama, već i kvalitet i sigurnost prilikom njihove kupovine. Usluga u ovoj prodavnici u BIG-u je odlična, a veličina prodavnice dovoljno velika da u njoj nikada ne osetite gužvu, iako je uvek puna.

Obuća Deichmann Beograd – lokacija, radno vreme i kontakt informacije

BIG Fashion tržni centar nalazi se u na Karaburmi, na adresi Višnjička 84 u Beogradu, a odlično smo povezani sa svim delovima grada, pa ćete nas lako pronaći i stići automobilom ili linijom gradskog prevoza.

Dajhman prodavnica je u našem tržnom centru lokal broj: 119.

Radno vreme radnje je isto kao i celog centra – od 10 ujutru do 22 uveče.

Deichmann kontakt telefon je: 011 42 30 941

devojka-big