lines

Deichmann Novi Sad

Deichmann Novi Sad čini bogatijim za još jednu prodavnicu kvalitetne, a povoljne obuće za celu porodicu. Ponuda ovog poznatog brenda obuhvata obuću za žene, muškarce i decu, raznovrsnih stilova i modnih afiniteta, pa ćete sa lakoćom pronaći idealan par obuće za sebe. Posetite Deichmann u BIG Shopping Centeru i uživajte u sjajnom iskustvu kupovine.

Kontakt informacije

C03
Radno vreme: 10h - 22h
deichmann-novi-sad-big-novi-sad-2

Kontakt informacije

C03
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • DODATNI POPUST u Vitorogu!

    DODATNI POPUST u Vitorogu!

    Poštovani kupci, uživajte u danima koji su pred vama jer je Vitorog i ovoga puta pripremio za sve vas sjajnu ponudu. Tim povodom od 07-11. decembra posetite Vitorog salon u...

Pogledajte sve

DEICHMANN NOVI SAD – OTKRIJTE ZAŠTO JE DEICHMANN MEĐU OMILJENIM BRENDOVIMA NOVOSAĐANA

Dajhman je osnovan još 1913. godine kao porodično preduzeće, a od tada osvaja tržište Evrope i u konstantnom je rastu. Ima na stotinu prodajnih mesta širom sveta, a neke od njih su: Deichman u Novom Sadu u našem tržnom centruDeichmann u Beogradu u BIG Fashion centru, kao i Deichmann u Kragujevcu i drugim BIG tržnim centrima.

Ovaj brend obuće u Novom Sadu je jedan od najpopularnijih, zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta, širine asortimana i kolekcija koje odgovaraju ljudima različitih životnih stilova.

ŠIROKA PONUDA OBUĆE U DEICHMANN PRODAVNICI U NOVOM SADU

Osim robnih marki sa dugom  tradicijom, kao što su „Elefanten“, „Gallus“ ili „Medicus“, Deichmann nudi i elegantnu i kvalitetnu obuću robne marke „5th Avenue“. Veoma je aktuelna i  kolekcija za mlade „Graceland“. Patike robne marke „Victory“ su mnogim sportistima nezaobilazni deo opreme. Osim toga, u Deichmann prodavnici u Novom Sadu možete pronaći i obuću brendova kao što su: Adidas, Nike, Puma i Fila.

DEICHMANN U NOVOM SADU – LOKACIJA, RADNO VREME I KONTAKT

BIG Shopping Center nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Deichmann prodavnica je u našem tržnom centru lokal broj: C03. Radno vreme prodavnice je isto kao i celog centra – od 10 ujutru do 22 uveče. Kontakt telefon je: 021 452 284

devojka-big