lines

Golden Beauty Shop Beograd – Golden Rose

Golden Beauty Shop u Beogradu je centar estetike i kozmetike u kome možete pronaći široku ponudu kozmetičkih proizvoda Golden Rose i svetski poznatih brendova, kao i kozmetičke i frizerske usluge. Posetite nas u BIG FASHION-u!

Kontakt informacije

1/109
Radno vreme: 09-22h
Golden Beauty Beograd

Kontakt informacije

1/109
Radno vreme: 09-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Golden Beauty Shop u Beogradu – oaza lepote

Prvi Centar estetike i kozmetike Golden Beauty Shop u Srbiji otvoren je 2011. godine. Razvijen je kao koncept jedinstvene strukture, a u praksi je zaživeo u različitim formatima, tako da danas imamo lanac Golden Beauty Shop prodajnih mesta jedinstvenog koncepta, ali različitih veličina.

Pored prodajnih mesta u kojima možete naći širok spektar svetski poznatih brendova, ali i frizersko – kozmetičkih i salonskih usluga, kompanija je počela da razvija i mini formate kakvo je i prodajno mesto u SC BIG Fashion.

U Golden Beauty BIG-u potrošačima je dostupan celokupan asortiman brenda GR, kao i asortimani ostalih brendova čiji je ekskluzivni uvoznik za Srbiju kompanija Danijela Commerce. Usluge koje ovde možete pronaći su frizerske, kozmetičarske, pedikir, manikir i solarijum.

Pored prodajnog prostora u prijatnom ambijentu očekuje Vas naš tim bjuti konsultanata i šminkera, a naravno i profesionalno šminkanje. Golden Beauty tim je obezbedio niz pogodnosti za potrošače u vidu nagradnih bodova, 10% popusta na ceo asortiman proizvoda i usluga svake srede, kao i mogućnost da drage osobe obradujete GIFT karticama.

Tradicija naših objekata su brojna iznenađenja, popusti, akcije i promocije!

Golden Beauty Shop – radno vreme i lokacija Golden Rose prodavnice

Golden Beauty Shop Beograd nalazi se na dobro poznatoj adresi Višnjička 84. O radnom vremenu Golden Rose prodavnice najbolje se informišite lično dolaskom ili telefonskim pozivom.

Naš tim vam je na raspolaganju za sve nedoumice i informacije, a možete nas kontaktirati na broj telefona 064 867 35 30.

Čekamo vas u BIG FASHION-u!

devojka-big