lines

Duki Daso Beograd

Duki Daso u Beogradu u BIG FASHION centru zasigurno opravdava svoju popularnost kvalitetom izrade koji je praćen inovativnim dizajnom. Od 2008. godine brend Duki Daso je dostupan na srpskom tržištu, a svojim kvalitetnim torbama različitih stilova i aksesoarima već dugo godina zadovoljava svoje verne kupce.

Kontakt informacije

1/132
Radno vreme: 10-22h
duki-daso-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/132
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Prodavnica Duki Daso – torbe, novčanici i rančevi po svačijem ukusu

Prodavnica Duki Daso Bags & accessories u Beogradu u BIG FASHION centru može da se pohvali širokom ponudom torbi, rančeva i tašni koji proizvedeni od visokokvalitetnih materijala. Bilo da vam je potrebna torba za svakodnevne aktivnosti ili večernji izlazak, proizvodi brenda Duki Daso Bags & accessories u beogradskom BIG-u se mogu naći u različitim stilovima!

Od svog nastanka, Duki Daso ima za cilj da zadovolji potrebe svake moderne žene i devojke, anjegova popularnost svedoči kvalitetu ovog brenda koji se proširio po svim zemljama Balkana.

Pored tašni, torbi i putnog programa, u prodavnici Duki Daso nakit, novčanici i ešarpe su takođe deo asortimana – sve ono što je potrebno jednoj dami da poboljša svoj celokupni izgled! Žene sa stilom znaju da su upravo ovi detalji kruna svake odevne kombinacije!

Duki Daso daje veliku pažnju detaljima i svaki dizajn je osmišljen da bude moderan i praktičan! Posetite Duki Daso prodavnicu u Beogradu u BIG FASHION centru i odaberite ono najbolje za sebe!

Duki Daso – lokacije i radno vreme Duki Daso prodavnice u Beogradu

Duki Daso prodavnica se nalazi u BIG FASHION centru na adresi Višnjička 84. Broj lokala je 1/132, a radno vreme Duki Daso prodavnice, kao i celog BIG FASHION centra je od 10h do 22h, svakog dana!

Čekamo vas u prodavnici Duki Daso Bags & accessories u BIG FASHION centru!

devojka-big