lines

Buzz Beograd

BUZZ u Beogradu važi za modernu i renomiranu prodavnicu lifestyle sportske odeće i patika poznatih brendova. Želite par najnovijih Nike patika, klasičnu Adidas trenerku ili nove Converse majice koje su upravo lansirane? BUZZ prodavnica će odgovoriti na vaše zahteve i u njoj ćete sasvim sigurno pronaći ono za čime tragate! Posetite BUZZ u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru i uživajte u šopingu!

Kontakt informacije

1/118A
bg.big@buzzsneakers.rs
Radno vreme: 10-22h
buzz-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/118A
bg.big@buzzsneakers.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

BUZZ Beograd – kada želite da prvi prošetate par modernih patika

Ako želite da prvi prošetate nove patike koje prate poslednje modne trendove, onda je BUZZ pravi izbor za vas.

Moderan enterijer BUZZ prodavnica i ponuda modela najvećih svetskih brendova prenosi duh velikih metropola u Beograd. Urbano, sportski i beskompromisno moderno – to je BUZZ. Ovo mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima gradskog načina života. 

Glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih patika, koji žele da svojom obućom daju lični pečat odevnoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil. Promovišući urbanu, streetstyle kulturu na originalan način, BUZZ svake sezone u ponudi ima modne linije patika: Nike, Jordan Fashion, Adidas, New Balance, Asics, Converse, Puma.

BUZZ prodavnica Beograd – sniženja i akcije

BUZZ je prodavnica odeće i patika koja u Beogradu važi za jedno od najboljih mesta za kupovinu sportskih lifestyle komada, koji se mogu nositi svakog dana. No, ona svoju popularnost svakako ne duguje samo širokom asortimanu i sjajnim brendovima koje ima, već i odnosu prema kupcima, kao i čestim akcijama koje organizuje.

Budite u toku sa specijalnim ponudama i sniženjima u BUZZ-u u BIG FASHION centru i uspećete da nabavite patike koje tako dugo merkate po povoljnijoj ceni! Uz BUZZ prodavnicu u Beogradu – i najnoviji komadi renomiranih brendova mogu se kupiti po značajno povoljnijim uslovima od onih na koje smo navikli. 

Osim u prestonici, BUZZ u Kragujevcu takođe ćete pronaći u okviru BIG FASHION tržnog centra.  

BUZZ – lokacija, kontakt i radno vreme u Beogradu

BUZZ u BIG-u čeka vas na adresi Višnjička 84 na Karaburmi

Mapa tržnog centra će vam pomoći da se orjentišete i lakše stignete do prodavnice. Tačna lokacija BUZZ-a je: 1/118A, nalazi se na prvom spratu tržnog centra.  

BUZZ Beograd kontakt: 069 88 72 698

Radno vreme: 10-22 č

Čekamo vas u BIG-u!

devojka-big