lines

Asia Food Beograd

Asia Food u Beogradu omogućava da okusite čari ukusa Istoka dok uživate u šopingu i slobonom vremenu provedenom u BIG Fashion centru! Sveže i ukusno su naši sinonimi! Spretni i iskusni kuvari učiniće vaša nepca prezadovoljnim, a nakon što jednom probate azijsku hranu, uvek ćete joj se vraćati!

Kontakt informacije

2/203
asiafoodbig@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
asia-food-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

2/203
asiafoodbig@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    U Umbrella šopu dostupni su potpuno novi ukusi modela 18000 puffs i to u jačini 3,5 NicSalt. Uz dosadašnjih 12 intenzivnih aroma sada u ponudi postoje i ove četiri: Tobacco,...

  • SVE U POLA CENE

    SVE U POLA CENE

    Vreme je za veliki letnji shopping jer te u našoj prodavnici uz akciju „SVE U POLA CENE“ očekuje i DODATNIH -10% POPUSTA za kupovinu 2 ili više artikala! Vidimo se...

Pogledajte sve

Asia Food Beograd – autentična kineska kuhinja nadomak vas

Asia Food u Beogradu su restorani autentične kineske kuhinje, koji se nalaze se na pet lokacija u gradu.

Ljubazno osoblje, moderno i diskretno uređen enterijer, brza usluga, dostava kineske hrane, i pristupačne cene su zaštitni znak ovog lanca. Posetite Asia Food BIG FASHION u Beogradu ili istražite Asia Food Beograd meni i naručite omiljeno jelo koje ćemo dostaviti na kućnu adresu.

Bogatstvo i ukusi sastojaka u efektno pripremljenim kombinacijama od strane kineskih kuvara čuvaju originalnu istočnjačku crtu, a naše ljubazno osoblje boravak čini još prijatnijim. Supe, jela sa mesom, jela bez mesa, pohovane banane i još mnogo toga tu je za sve ljubitelje ukusne azijske hrane.

Asia Food – lokacija i radno vreme u BIG FASHION-u

Asia Food u Beogradu se nalazi na poznatoj adresi – Višnjička 84, u naselju Karaburma, u sklopu BIG FASHION Beograd centra. 

Kada zaželite ukusan obrok, potražite nas na drugom spratu, u lokalu broj 203. Kako biste se lakše snašli i pronašli nas – možete pogledati mapu objekta.

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija ili želite da se informišete o akcijama koje su često aktuelne u našem restoranu kontakt telefon je +381 11 40 53 084.

Posetite nas kako biste osetili sjajnu kombinaciju ukusa koju svakoga dana vredno pripremamo za vas.

Asia Food radno vreme – Radno vreme restorana je od 10h do 22h svakog dana tokom cele godine, baš kao i radno vreme ostalih prodavnica hrane u Beogradu.

Očekujemo vas!

devojka-big