lines

Blondy Beograd

Blondy je renomirani srpski brend i nalazi se među modnim markama sa dugom tradicijom u Srbiji i regionu. Počeli smo 2002. godine, sa idejom da osim talenta i ljubavi iskoristimo i znanje i veštine koje smo akumulirali godinama. Spojili smo mlade modne dizajnere Beograda i Beča sa najiskusnijim majstorima: kreirali smo brend i pokrenuli sopstvenu proizvodnju. Radili smo sa kvalitetnim i modernim materijalima i hrabro eksperimentisali. Vremenom smo narasli do ozbiljne beogradske fabrike mode i popularnog regionalnog brenda sa vernom publikom koja zna da od nas može da očekuje uvek nove i zanimljive modele. Danas spadamo u grupu najprodavanijih modnih marki na domaćem tržištu. BLONDY svoj uspeh gradi ne samo na iskustvu i tradiciji, već i na sposobnosti da održi korak s vremenom, istovremeno ne napuštajući stroge kriterijume kvaliteta. Kvalitet, elegancija, ženstvenost i modernost, to su vrednosti po kojima nas prepoznajte.

Kontakt informacije

1/133
Radno vreme: 10-22h

Kontakt informacije

1/133
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Luna prodavnice – brend koji simbolizuje stil i eleganciju

Luna prodavnica u BIG FASHION centru u Beogradu mesto je gde možete pronaći garderobu idealnu za posao i druge prilike koje zahtevaju eleganciju. Modna kuća Luna nastala je 1990. godine u Požarevcu, dok danas nakon 30 godina uspešnog poslovanja jeste jedan od lidera u tekstilnoj industriji na tržištu Srbije.

Luna prodavnice snabdevaju se iz proizvodnje ove kompanije koja je razvila stabilan poslovni sistem sa tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom od preko 3000 kvadratnih metara i lancem sopstvenih radnji i franšizom.

Pored toga što je Luna prodavnica danas trostruko više nego pre samo nekoliko godina, ovaj brend plasira proizvode i širom Evrope, dok mnogobrojne nagrade i priznanja govore o velikoj posvećenosti razvoju brenda.

Čime odiše svaka Luna kolekcija?

Luna radnje su uvek odlično snabdevene modelima koji odišu sofisticiranom elegancijom, vrhunske izrade pri svakom detalju, pri čemu nema mnogo lutanja u stilu.

Pa ipak i pored jednobraznosti u stilu i posebno kvalitetu, svaka Luna kolekcija odiše posebnim karakteristikama i detaljima. Ovde ćete pronaći savršenu žensku garderobu za sve prilike i sezone.

Luna Beograd u BIG-u nudi savršene prolećne i letnje kolekcije lepršavih i laganih haljina, dok vas u sklopu zimske kolekcije očekuju čuveni Luna kaputi različitih krojeva i dezena

Takođe, tokom cele godine vas očekuju ženski kompleti, pantalone, bluze, suknje, mantili i aksesoar u novom ruhu koji će ispratiti duh i ritam savremene žene.

Luna Beograd – Luna prodavnica Beograd u BIG-u

Prodavnice odeće u Beogradu nude odličan izbor za svačiji ukus, pa je tako svoje mesto ovde pronašla i prodavnica Luna, koja se posebno ističe kvalitetom i odličnim izborom za dame koje su sigurne u sebe i svoju ženstvenost.

Pored odličnog izbora odeće u prodavnicama Luna sniženja su česta i tada ćete po odličnim cenama dobiti artikle vrhunskog kvaliteta.

Luna kontakt informacije

U našem šoping centru u Beogradu na lokaciji Višnjička 84, radnja Luna se nalazi u lokalu broj 133. 

Možete nas posetiti svakog dana od 10h do 22h.

Ukoliko vam je potrebno više informacija, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 064/ 6430-479 ili putem mejla na: shop.bg4@fashion-luna.com.

Saznajte kada je Luna akcija na cene proizvoda i ne propustite svoju priliku da ugrabite najbolje komade garderobe koji će vam savršeno pristajati!

devojka-big