lines

Diopta Beograd

Diopta predstavlja lanac optičarskih radnji na preko 40 lokacija u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Više od dve decenije su sinonim za vrhunsku uslugu na dohvat ruke.

U svojoj ponudi ima najveći izbor korektivnih oftalmoloških sočiva različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade. Nudi sve vrste mineralnih i organskih sočiva: progresivi, monofokalna i bifokalna sočiva, kompletan asortiman kontaktnih sočiva i rastvora za održavanje sočiva, svetskih proizvođača kao i nezaobilazni praktični i modni eyewear aksesoar.

Maloprodajni objekti opremljeni su najsavremenijom tehnologijom za različite vrste oftalmoloških pregleda i servisiranje naočara, a stručno osoblje je na raspolaganju za savete i konsultacije.

S ponosom predstavljamo preko 30 svetski poznatih brendova dioptrijskih okvira i sunčanih naočara, uključujući Max, Boss, Carrera, Dior, David Beckham, Jaguar, Fendi, Givenchy, Jimmy Choo, Max Mara, Marc Jacobs, Moschino, Pierre Cardin, Polaroid, Tommy Hilfiger, Etnia Barcelona, For Art’s Sake, Safilo, Silhouette, Mexx, Charmant, Elle, Esprit, Fossil, XL, Z-Titan, Police, Strellson, Anna Sui, Barberini i drugi.

Kontakt informacije

0/003
diopta_26@diopta.rs
Radno vreme: 10-22h
diopta-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/003
diopta_26@diopta.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Diopta Beograd – ponuda dioptrijskih okvira i naočara za sunce poznatih brendova

Sa ponudom od preko 30 renomiranih brendova naočara za sunce i dioptrijskih okvira, Diopta u Beogradu deo je lanca sa najširim asortimanom na tržištu.

Posetom Diopta prodavnice u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru možete se upoznati sa brendovima kao što su: Max, Boss, Boss Orange, Carrera, Dior, David Beckham, Pepe Jeans, Jaguar, Fendi, Givenchy, Jimmy Choo, Max Mara, Polaroid, Marc Jacobs, Moschino, Pierre Cardin, Tommy Hilfiger, Silhouette, Etnia, For Art’s Sake, Safilo, Mexx, Charmant, Elle, Fossil, XL, Z-Titan, Esprit, Police, Strellson, Anna Sui, Barberini, Ted Baker i mnogi drugi.

Zahvaljujući razvijenoj tehnologiji koju koriste, stručno i iskusno osoblje u Diopti u Beogradu u BIG Fashion-u u stanju je da izradi stakla za vaše naočare za najviše 24 časa, a sve u skladu sa vašim željama i potrebama.

Posetite nas i uverite se da se kvalitet i vrhunsko korisničko iskustvo mogu dobiti po najpristupačnijim cenama, u prijatnom ambijentu našeg tržnog centra!

Ukoliko se zadesite severnije od Beograda, imajte u vidu da Diopta u Novom Sadu takođe posluje u sklopu jednog od BIG tržnih centara!

Optika Diopta Beograd – lokacije i radno vreme

Radno vreme Optičarske radnje Diopta u prestonici usklađeno je sa vremenom rada ostalih optika u Beogradu: od 10h – 22h tokom cele godine!

Možete nas pronaći na adresi Višnjička 84 u prizemlju BIG FASHION tržnog centra u Beogradu, a broj lokala u kom se nalazimo je 3, za lakše snalaženje možete pogledati mapu objekta! Pozovite broj 011/4035-398 za više informacija i saznajte sve o uslugama koje nudi beogradska Diopta!

devojka-big