lines

Galileo Beograd

Galileo radnja u Beogradu ima zavidan asortiman muške odeće, koji se odlikuje vrhunskim krojevima i kvalitetnim materijalima, kako bi svakom muškarcu obezbedio dozu smelosti i elegancije. Bilo da ste pristalica klasičnih odela ili nesvakidašnjih kombinacija, ovde ćete pronaći odeću za muškarce koja zadovoljava sve kriterijume. Posetite nas u BIG FASHION centru u Beogradu!

Kontakt informacije

1/152
bigfashionbg.galileo@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
galileo-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/152
bigfashionbg.galileo@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Galileo košulje i odela Beograd – kada se elegancija stopi sa kvalitetom

Želite li da izgledate moderno, elegantno i osećate se prijatno u odeći koju nosite – Galileo u Beogradu je pravo mesto za vas. 

Zajednički rad na pomno odabranom dizajnu i kvalitetni materijali učinili su Galileo jednim od vodećih brendova gde uspešan i samopouzdan muškarac može pronaći baš sve što mu treba.

Sva Galileo odela su pažljivo satkana kako bi se istakla muška silueta i naglasila jedinstvenost svakog pojedinca. Ovde ćete pronaći odela, košulje, pantalone i aksesoare za svaku priliku, bilo da je u pitanju poslovni sastanak, svečana večera ili elegantno veče u gradu.

Naša strast prema detaljima se ogleda u izboru najkvalitetnie tkanine, izvrsnoj izradi i bezvremenskom dizajnu

Svaki šav, dugme i finoća su pažljivo osmišljeni da bi stvorili savršena odela koja pružaju udobnost i istovremeno odišu luksuzom.

Možete posetiti i Galileo radnju u Novom Sadu, kao i Galileo Outlet prodavnicu u Inđiji.

Galileo u Beogradu – lokacije, kontakt i radno vreme prodavnice

Radno vreme Galileo radnje u Beogradu je usklađeno i sa ostalim prodavnicama odeće u Beogradu u BIG FASHION tržnom centru, pa nas možete posetiti svakog radnog dana od 10 do 22h.

Nalazimo se na adresi Višnjička 84, u lokalu broj 152, na prvom spratu.

Za bilo kakva pitanja i informacije, budite slobodni da nas kontaktirate pozovom na broj telefona 011 40 49 360 ili putem e-mail adrese bigfashionbg.galileo@gmail.com – a naše ljubazno osoblje će vam otkloniti sve nedoumice!

devojka-big