lines

Galileo Novi Sad

Galileo u Novom Sadu u BIG centru je savršeno mesto za svakog muškarca koji je u potrazi za elegantnim komadima odeće. Smelost i kvalitet izrade su glavni kriterijum ovog brenda, a nesvakidašnje kombinacije i klasična odela će zadovoljiti ukus svakog muškarca! Posetite BIG centar u Novom Sadu i otkrijte potpuno novi duh klasične garderobe!

Kontakt informacije

Prizemlje / B27
Radno vreme: 10h - 22h
galileo-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B27
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Klasični stil, elegancija i kvalitet na jednom mestu – Galileo u Novom Sadu

Galileo prodavnicu u Novom Sadu izdvaja odličan kvalitet odeće za muškarce, a pored toga elegancija i udobnost garderobe će zadovoljiti ukus svih onih koji vole da se oblače sa stilom! 

Svako odelo, košulja, sako i pantalone koji su u ponudi su savršeno satkani kako bi odgovarala silueti samopouzdanog i uspešnog muškarca. Dizajn ove odeće u Novom Sadu nije stavljen u drugi plan, pa možete pronaći savršene komade za svečane prilike, ali i za opuštenije varijante kao što je večera u gradu. 

Galileo prodavnica u Beogradu je još jedan primer savršene kolekcije za sve samouverene i elegantne muškarce kojima su finoća obrade i kvalitet na prvom mestu.

Pomoću detalja i aksesoara kao što su kravate, manžetne, kaiševi tregeri će pomoći da se vaša odevna kombinacija podigne na viši nivo. Kežual varijante koje Galileo radnja ima u ponudi – kao što su majice, bermude i sportski sakoi – će biti odlični za sve one svakodnevne prilike kada vam je udobnost na prvom mestu.

Ne zaboravite da posetite Galileo Outlet u Inđiji, gde možete pronaći ove elegantne komade prepoznatljivog kvaliteta po akcijskim i sniženim cenama!

Čekamo vas u Galileo radnji u Novom Sadu u BIG centru i gde ćete pronaći odeću koja odiše eleganicijom i stilom!

Lokacija, kontakt i radno vreme Galileo prodavnice u novosadskom BIG-u

Novosadski BIG centar se nalazi na adresi Sentandrejski put 11, a Galileo radnja se nalazi u lokalu broj B27 u prizemlju. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete pozvati na kontakt telefon 021/270 03 28, a mi ćemo rado odgovoriti na svaki upit!

Radno vreme BIG centra, kao i Galileo prodavnice je od 10h do 22h, svakog dana, a mi vas čekamo na ovoj adresi!

devojka-big