lines

FUTURE by ComputerLand Beograd

FUTURE by ComputerLand je koncept prodavnica namenjena svima onima koje interesuje tehnologija budućnosti, dostupna danas. Kao najveći distributer zabave ali i jedan od vodećih inovatora u domenu distribucije IT opreme i računarskih dodataka, ComputerLand je otvorio specijalizovanu radnju u kojoj ćete pronaći sve od pametnih kablova za svoje kućne uređaje pa do električnih skutera i motorcikala.

Kontakt informacije

0/013
future@computerland.rs
Radno vreme: 10-22h
FUTURE by ComputerLand Beograd

Kontakt informacije

0/013
future@computerland.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Prodavnica FUTURE by ComputerLand nudi širok spektar kompjuterskih periferija, multimedijalnih i smart uređaja vodećih svetskih proizvođača poput Razer, Creative, Wacom, DJI, Smanos, Fibaro, Super Soco, GoPro i mnogih drugih. Nisu zaboravljeni ni fanovi konzola i video igara, jer je dostupan i program najnovijih PC, PlayStation 4 i Xbox naslova kao i samih uređaja.

Bilo da vas interesuje najnovija ponuda dronova sa dugim vremenom leta i 4K kamerama, Bluetooth slušalice, pametni uređaji za domove budućnosti kao što su sistemi kamera i alarma, vetrobranske i akcione kamere, hoverboardovi, električni trotineti ili motorcikli i skuteri na električni pogon, naše ljubazno i obučeno osoblje stoji vam na raspolaganju sa savetom, idejom ili predlogom za kupovinu.

Dobrodošli u budućnost!

devojka-big