lines

Emmezeta Beograd

Kompanija Emmezeta je osnovana 1972. godine u Italiji, a danas je poznati evropski lanac za opremanje doma. Dugom tradicijom i velikim iskustvom, Emmezeta posluje u više zemalja Evrope, i jedna je od vodećih na tržištu Balkana. U Srbiji posluje od 2014. godine sa objektima u više gradova – Beograd, Čačak, Niš, a uskoro i u Novom Sadu.

Kontakt informacije

BFP/L02
centralna_blagajna_bg2@emmezeta.rs
Radno vreme: 10-22h
Emmezeta Beograd

Kontakt informacije

BFP/L02
centralna_blagajna_bg2@emmezeta.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Emmezeta ima prepoznatljivi koncept trgovine, kao i mogućnost da kupci na jednom mestu, uređenom po evropskim standardima, pronađu široki asortiman svega potrebnog za uređenje doma – nameštajem, tehnikom i dekoracijom. Kupci će u novom Emmezeta centru moći da uživaju u kompletno opremljenim enterijerima soba, kao i da pronađu inspiraciju za uređenje svojih domova. Asortiman Emmezete prilagođen je potrebama savremenog domaćinstva, a odlikuju ga moderan dizajn i kvalitet po pristupačnim cenama. Pored velikog izbora i povoljnih cena, Emmezeta koncept odlikuje i stručno osoblje uvek spremno da ponudi savet za kvalitetno i moderno opremanje enterijera.

Za redovne informacije i online kupovinu posetite Emmezetu na www.emmezeta.rs i na zvaničnim kanalima na društvenim mrežama.

devojka-big