lines

Emmezeta Beograd

Prodavnica Emmezeta u Beogradu svojim posetiocima nudi raznovrstan izbor kvalitetnog i modernog nameštaja i dekoracije za svaki kutak. Osim artikala za uređenje enterijera, u našem asortimanu možete pronaći i belu tehniku, pribor za kuvanje, kao i sve što vam je neophodno za uređenje bašte. Posetite prodavnicu Emmezeta u BIG FASHION centru i pronađite sve za vaš dom!

Kontakt informacije

BFP/L02
centralna_blagajna_bg2@emmezeta.rs
Radno vreme: 9:30 - 22h
emmezeta-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

BFP/L02
centralna_blagajna_bg2@emmezeta.rs
Radno vreme: 9:30 - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Sve za vaš dom u Emmezeta prodavnici u Beogradu

Kompanija Emmezeta osnovana je 1972. godine u Italiji, a danas uživa ugled poznatog evropskog lanca za uređenje doma. Emmezeta Srbija posluje od 2014. godine, a svojom dugom tradicijom i velikim iskustvom osvojila je simpatije naših potrošača. Emmezeta prodavnice danas postoje u više gradova zemlje, a jedna od najposećenijih je svakako Emeceta u Beogradu.

Sve proizvode za uređenje enterijera što možete da zamislite, pronaći ćete u Emmezeta prodavnici! Bilo da želite da osvežite svoj prostor sa nekoliko skromnih komada moderne dekoracije, ili ste u procesu kompletnog renoviranja stana, prodavnica Emmezeta u Beogradu je mesto na kome ćete naći baš ono što vam je potrebno.

Od nameštaja za kuću i baštu, preko bele tehnike i posuđa, pa sve do dekoracije i kućnog tekstila – Emmezeta prodavnice nude širok izbor aritikala koji će se uklopiti u svaki enterijer. Bilo da ste ljubitelj skromnog minimalističkog stila ili pak raskoša tipičnog boemskom stilu, samo jedna poseta našoj prodavnici obezbediće vas savršenim nameštajem za vaš dom!

Emmezeta Karaburma – prodavnica u vašem komšiluku

Kada su u pitanju prodavnice Emmezeta, Beograd se može pohvaliti bogatim asortimanom, a upravo Emmezeta prodavnica na Karaburmi jedna je od omiljenih šoping destinacija!

Ono što odlikuje našu prodavnicu jeste pre svega mnoštvo artikala koje nudimo, a prostranost radnje samo doprinosi iskustvu kupovine u kome ćete uživati. Emmezeta prodavnica u Beogradu nalazi se u BIG FASHION parku, te sa lakoćom možete svratiti čak i kada ste samo u prolazu.

Uvek aktuelni popusti i akcije u Emmezeta prodavnici

Sa dolaskom brenda Emmezeta Srbija je postala bogatija za još jednu prodavnicu u kojoj se mogu videti sjajni popusti!

U prodavnici Emmezeta akcija uvek ima, te prilikom svake posete možete pronaći brojne artikle po specijalnim cenama! Naša misija je da kvalitetan i moderan nameštaj učinimo dostupan svima, zato vas u našim prodavnicama svakodnevno očekuju jedinstveni Emmezeta popusti!

Emmezeta Beograd  –  radno vreme, lokacija i kontakt

Prodavnica Emmezeta u Beogradu u BIG tržnom centru nalazi se na adresi Višnjička 84, na Karaburmi. Nalazimo se u BIG FASHION parku, u lokalu broj 2, a za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

Emmezeta Beograd radno vreme : svakog dana od 9:30 do 22h.

Kontakt telefon: 011 22 59 211

Posetite BIG FASHION u Beogradu, pogledajte ponudu u Emmezeti, uživajte u šopingu i preuredite svoj dom jedinstvenim artiklima!

devojka-big