lines

Bonatti Beograd

Bonatti u Beogradu već dugi niz godina svojim kupcima donosi moderne i udobne komade donjeg veša od najfinijih materijala, kao i spavaći progam kako za žene, tako i za muškarce. Posetite nas, istražite naš bogat asortiman i otkrijte zašto naš donji veš čini da se osećate tako zanosno!

Kontakt informacije

1/153
prodavnica23@bonatti.rs
Radno vreme: 10-22h
bonatti-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/153
prodavnica23@bonatti.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Bonatti Beograd – domaći brend svetskog ugleda

Bonatti je relativno mlad brend ‒ osnovan je 2003. godine, ali je za vreme svog postojanja uspeo da izgradi reputaciju brenda prepoznatljivog po neosporivom kvalitetu asortimana koji nudi.

Ovaj brend započeo je svoje poslovanje u Srbiji, gde danas možete pronaći Bonatti radnje u Beogradu, ali i mnogim drugim gradovima širom zemlje. Međutim, njihov rad nije ostao ograničen okvirima domaćeg tržišta.

Bonatti kolekcije danas ponosno krase izloge i garderobere širom Evrope ‒ u susednim državama poput Crne Gore, Hrvatske, i Bugarske, ali i u Švajcarskoj, Mađarskoj i Italiji.

Posetite prodavnicu donjeg veš Bonatti u Beogradu u BIG FASHION PARK-u i saznajte šta je to što ovom brendu privlači moderne žene i muškarce širom Evrope!

Bonatti Beograd – trendi i udoban donji veš za svačiji ukus

Bonatti prodavnice u Beogradu, poput one u BIG tržnom centru, svojim kupcima nude muški i ženski donji veš u širokom asortimanu, ali i plažni i spavaći program.

Verujemo da je tajna dobrog izgleda u osećaju koji nam pruža donji veš koji nosimo, stoga posebnu pažnju posvećujemo izboru prirodnih materijala. Našim potrošačima nudimo proizvode sačinjene od najfinijih materijala, koji vam pružaju udobnost i potporu svakog dana.

Pored udobnosti i prijatnog osećaja, moderan dizajn je nešto što je potrebno svakom savremenom muškarcu i ženi. Zato se naš tim dizajnera cele godine predano bavi kreiranjem novih modela specijalno kreiranih da ispune sve vaše potrebe.

Bonatti akcija – popusti i nove kolekcije dostupni tokom cele godine

Svake godine Bonati radnje u Beogradu svojim verni kupcima predstavljaju nekoliko novih kolekcija, od kojih je svaka osmišljena tako da unapredi vaš doživljaj nošenja donjeg veša.

Pomno pratimo svetske standarde i modne trendove i prilagođavamo ih  zahtevima domaćeg tržišta, kao bismo vam ponudili proizvode koji će vas oduševiti.

Pored novih kolekcija, u našem asortimanu uvek možete pronaći i Bonatti Basic kolekciju, koja predstavlja klasik naše ponude. Takođe, u Bonatti Beograd prodavnicama uvek se nađe i po koji komad iz prošle sezone na akciji.

Posetite Bonatti u Beogradu u BIG tržnom centru i pronađite donji veš po vašem ukusu!

Bonatti Beograd – radno vreme, lokacija i kontakt

Prodavnica Bonatti Beograd u BIG tržnom centru nalazi se na adresi Višnjička 84. Nalazimo se u lokalu broj 153, na prvom spratu, koji vrlo lako možete pronaći na našoj mapi objekata.

Bonatti Beograd je otvoren isto kao i tržni centar, od 10h do 22h.

Za sve dodatne informacije ili eventualne nedoumice slobodno kontaktirajate Bonatti Beograd prodavnicu na telefon 011 40 49 330.

Posetite Bonatti Beograd i doživite nezaboravno šoping iskustvo u BIG tržnom centru!

devojka-big