lines

Dexy Co Kids Beograd

Dexy Co Kids u Beogradu je jedna od najpopularnijih prodavnica igračaka, ali i drugih stvari za mališane. Ovde možete kupiti baš sve što je detetu potrebno za lepo i udobno odrastanje! Posetite Dexy Co prodavnicu u BIG FASHION tržnom centru i uživajte u odabiru igračaka ili odeće za mališane. Obradujte najmlađe!

Kontakt informacije

1/127
prodavnica936@dexy.co.rs
Radno vreme: 10-22h
Dexy Co Kids Beograd

Kontakt informacije

1/127
prodavnica936@dexy.co.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Legend

    LegendWW - NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u prizemlju centra.

  • MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u

    Dobro nam došli na MEĐUSEZONSKI POPUST u Deichmann-u na 1. spratu centra. Više od 500 artikala na sniženju od 30 do 50% sve do 15. 5. 2022!  Popusti se ne...

Pogledajte sve

Dexy Co Beograd – sinonim za zadovoljstvo svakog mališana

Dexy Co Kids u Beogradu u BIG FASHION centru je maloprodajni lokal kompanije Dexy Co i važi za prodavnicu sa vrlo razvnovrsnim izborom najaktuelnijih svetskih brendova. Ovde ćete pronaći sve: od komforne dečije obuće i odeće, preko najkvalitetnije baby opreme i igračaka, pa sve do knjiga, Dexy Co Kids vam pruža sve što vam je potrebno za opremanje deteta od glave do pete! 

U asortimanu ovog lokala čekaju vas najpoznatiji svetski brendovi. Prodavnica je pažljivo i kreativno osmišljena i dizajnirana, tako da svaki kupac i mališan zaista uživaju u vremenu koje u njoj provedu. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi dece.

Dexy Co prodavnica u Beogradu – kupovina u kojoj ćete uživati

Dexy Co prodavnica u Beogradu je prava riznica zabave za naše najmlađe! Ne samo da mališani obožavaju da dobiju poklon iz Dexy Co-a, već i istinski uživaju u odabiru stvari i igračaka. Za njih je ovo prvoklasno iskustvo šopinga. 

Prodavnice igračaka i stvari za decu u Beogradu, među kojima je i Dexy Co Kids, ovde su okupljene na jednom mestu, što kupovinu čini još većim zadovoljstvom.

Osim toga, nakon kupovine, u našem tržnom centru dete se može zabaviti u igraonici za mališane, dok vi možete da se opustite u nekom od beogradskih restorana i uživate u sjajnom gastronomskom doživljaju.

Ukoliko niste iz Beograda i njegove okoline, obradovaće vas što se prodavnica Dexy Co u Novom Sadu takođe naolazi u BIG tržnom centru.

Akcije i sniženja

Ova prodavnica se skoro uvek pridruži BIG šoping danima, kada ponudi posebne snižene cene i akcije. Osim toga, Dexy Co u Beogradu često i samostalno organizuje popuste, pa savetujemo da pratite naše vesti o specijalnim ponudama i tako prilagodite kupovinu svojim trenutnim kupovnim mogućnostima.

Dexy Co Kids Beograd – kontakt i lokacija radnje

Naš tržni centar je na adresi Višnjička 84 i odlično je saobraćajno povezan sa celim gradom, pa ćete vrlo jednostavno stići automobilom ili gradskim prevozom iz bilo kog dela grada.

Dexy Co u BIG Fashion centru se nalazi na prvom spratu! Broj lokala je 1/127,  a ukoliko ne uspevate da ga pronađete, lakše ćete se snaći na mapi tržnog centra i videti gde je tačno smeštena prodavnica. Kontakt radnje Dexy Co u Beogradu je: 011 40 40 299.

Radno vreme je: od 10 č do 22 č. 

devojka-big