lines

Decathlon Beograd

Prodavnica Decathlon u Beogradu pravo je mesto za sve ljubitelje sporta! Bilo da ste početnik ili vrhunski sportista, kod nas vas čeka sva neophodna sportska oprema po pristupačnim cenama. U našem asortimanu možete pronaći opremu za preko 100 sportova, zato posetite najveću prodavnicu sportske opreme u Srbiji – Decathlon u BIG FASHION centru, i uživajte u kvalitetnom šopingu!

Kontakt informacije

BFP/ L01
Radno vreme: 09-22h
Decathlon Beograd

Kontakt informacije

BFP/ L01
Radno vreme: 09-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Sportska oprema Decathlon Beograd – širok izbor opreme za preko 100 sportova

Decathlon je renomirani francuski lanac sportske opreme koji posluje još od 1976. godine. Danas, sa preko 40 godina iskustva i radnjama u preko 50 država, ovaj brend je postao sinonim za sportsku opremu.

Decathlon radnje u Beogradu, kao i Decathlon u Novom Sadu, nude širok izbor sportske opreme za sve uzraste i nivoe fizičke spreme! Decathlon katalog sadrži svu neophodnu opremu za svaki sport koji možete da zamislite! 

Bilo da se bavite fitnesom, plivanjem, planinarenjem, timskim ili borilačkim sportovima, Decathlon Karaburma je mesto koje će vam obezbediti sve što vam treba za efikasan, bezbedan i udoban trening.

Naša misija je da sport učinimo dostupan svima, te je prilikom dizajniranja i proizvodnje opreme poseban akcenat stavljen na potrebe kako amatera, tako i iskusnih sportista, ali i porodice sa decom.

Decathlon Karaburma – kvalitetna sportska oprema u vašem kraju

Kada je u pitanju prodavnica Decathlon, lokacija i bogat asortiman su ono što nas izdvaja od konkurencije. Osim što možete pronaći sportsku opremu u Beogradu za više od 100 vrsta sportova, prodavnica Decathlon u BIG tržnom centru najveća je prodavnica sportske opreme u Srbiji!

Naša prodavnica prostire se na preko 3000 kvadratnih metara i odlikuje se smisleno organizovanim rasporedom artikala, kako biste se lako snašli i uživali u svojoj kupovini. Prostora između rafova ima dovoljno da bez smetnje možete razgledati čak i u doba kada je na[a prodavnica najposećenija.

Posetite nas na Karaburmi u BIG FASHION centru i uživajte u lagodnoj kupovini!

Uvek aktuelne akcije i popusti

Decathlon prodavnice uvek imaju aktuelna sniženja, a isti je slučaj i sa prodavnicom u Beogradu!

Osim standarno povoljnih cena koje vas redovno čekaju, svakog dana za vas pripremamo i dodatne popuste, kako biste u svakom momentu imali pristup kvalitetnoj opremi po pristupačnim cenama.

Decathlon Beograd – lokacija, kontakt i radno vreme

Prodavnica Decathlon u Beogradu u BIG tržnom centru nalazi se na dobro poznatoj adresi Višnjička 84, u naselju Karaburma. Možete nas pronaći u BIG FASHION parku, u lokalu broj 10, a za detaljne smernice pogledajte našu mapu objekata.

BIG FASHION Decathlon radno vreme: svakog radnog dana od 9 do 22h.

Decathlon kontakt telefon: 011 45 00 340

Posetite nas u Beogradu ili u BIG tržnom centru u Novom Sadu, uživajte u kupovini i uverite se zašto važimo za najbolju šoping destinaciju u Srbiji!

devojka-big