lines

Decathlon Novi Sad

Jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme, Decathlon, otvorio je svoju prvu prodavnicu u Novom Sadu, u ulici Santandrejski put 11, u sklopu tržnog centra Big. Od 15. aprila, ljubitelji sportskih aktivnosti sada mogu da se na jednom mestu opreme u najvećoj sportskoj prodavnici u Vojvodini, koja se prostire na više od 2400 m2.

Kontakt informacije

E07
Radno vreme: 10h - 22h
Decathlon Novi Sad

Kontakt informacije

E07
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve

Decathlon u svojoj ponudi raspolaže širokim spektrom sportske opreme za više od 100 sportova, a u okviru svog asortimana nudi veliki broj sopstvenih brendova, koji su poznati po odličnom kvalitetu i pristupačnoj ceni.

Sa više od četrdeset godina iskustva i prisutan u više od 50 država, Decathlon je sinonim za sportsku opremu dostupnu svim uzrastima, za rekreativce, obožavaoce sportova i profesionalne sportiste.

devojka-big