lines

Decathlon Novi Sad

Decathlon u Novom Sadu najveća je prodavnica sportske opreme na teritoriji Vojvodine. U našem asortimanu možete pronaći kvalitetnu opremu za preko 100 sportova, uključujući sportove u oblasti fitnesa, borilačke veštine, timske sportove i sportove na otvorenom. Naša oprema dizajnirana je tako da odgovara svim uzrastima i nivoima fizičke spreme. Posetite nas u BIG tržnom centru u Novom Sadu i uživajte u šopingu!

Kontakt informacije

E07
Radno vreme: 10h - 22h
decathlon-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

E07
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Predstavljamo vam 2000 PUFFS, fenomenalni jednokratni vejp modernog ombre dizajna. Gumirani  završni sloj omogućava savršeno prijananje u ruci korisnika čime se sprečava slučajno ispadanje  uređaja.    Dostupan u čak 17 različitih aroma, sa dve opcije nikotina: 0% i 2%.    Kompletan asortiman proizvoda pogledajte na štandu kompanije Umbrella u našem shopping mall– u ili posetite njihov onlajn shop https://umbrellashop.rs/

  • Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu... sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom. Baci pogled na šire krojeve i jarke boje. Ne zaboravi da dodaš neke vezove i printove inspirisane partijom šaha. Vreme je za tvoj potez!...

Pogledajte sve

Decathlon Novi Sad – najveća prodavnica sportske opreme u Vojvodini

Decathlon u Novom Sadu prostire se na više od 2400 kvadratnih metara i predstavlja najveću prodavnicu sportskog asortimana u celoj Vojvodini. Nudimo širok izbor sportske opreme za preko 100 sportova, u koje se ubrajaju fitnes, borilačke veštine i timski sportovi, ali i planinarenje, biciklizam i drugi sportovi na otvorenom.

U velikoj ponudi prodavnica sportske opreme u Novom Sadu – Decathlon nije obična prodavnica – u našem asortimanu možete pronaći veliki broj naših brendova, čije su linije osmišljene tako da zadovoljavaju potrebe svakog ljubitelja sporta. 

Bilo da ste tek počeli da se bavite sportom, ili ste iskusni sportaš koji se već oprobao u većini sportova, u našem asortimanu pronaći ćete udobne komade odeće za vežbanje, kao i dodatne rekvizite koji će vam olakšati trening i povećati njegovu efikasnost.

Decathlon u Novom Sadu je idealno mesto za ljubitelje sportova u prirodi

Ljubiteljima sportova na otvorenom, Decathlon u Novom Sadu nudi sve što im je potrebno za bezbrižan boravak u prirodi. Šatori, vreće za spavanje, rashladne torbe ili nameštaj na rasklapanje – potražite opremu za kampovanje u Decathlonu i uživajte u boravku u prirodi sa svojom porodicom! Ukoliko ste u prolazu ili vam okolnosti diktiraju kupovinu, možete nas posetiti i u Decathlon prodavnici u Beogradu – najvećoj u Srbiji.

Osim opreme za kampovanje, u našoj prodavnici možete pronaći i opremu za biciklizam i planinarenje, kao i treking. Istražite naš asortiman i odlučite se za kvalitetnu opremu koja će upotpuniti doživljaj bavljenja vašim omiljenim sportom!

Budite u toku sa aktuelnim akcijama i popustima u Decathlon prodavnici u Novom Sadu

Prodavnica Decathlon u Novom Sadu poznata je među svojim posetiocima po pristupačnim cenama koje se stalno nalaze na našim rafovima. Međutim, pored naših stalnih cena, uvek se trudimo da vas obradujemo I dodatnim popustima.

Posetite Decathlon u Novom Sadu prošetajte našom prostranom prodavnicom i pronađite kvalitetne komade sportske opreme po specijalnim cenama!

Decathlon – lokacija, kontakt i radno vreme prodavnice u BIG-u u Novom Sadu

Prodavnica Decathlon u Novom Sadu u BIG tržnom centru nalazi se na adresi Sentandrejski put 11. Broj lokala naše prodavnice je E03, a kako biste nas lakše pronašli, možete pogledati našu mapu objekata.

Decathlon Novi Sad radno vreme: svakim danom od 10 do 22h.

Kontakt telefon: 021/30 20 192

Posetite nas u Novom Sadu, BIG FASHION centru u Beogradu, ili drugom vama najbližem BIG tržnom centru i uživajte u jedinstvenom šoping iskustvu i pronađite sve što vam je potrebno za efikasan trening! 

devojka-big