lines

A1 Srbija

A1 u Beogradu u BIG FASHION centru je radnja koja je deo internacionalne Telekom Austria Grupe, a ujedno i mobilni operater koji se trudi da pruži najbolje iskustvo korisnicima u savrmenom digitalnom svetu. Skoro 2,5 milona korisnika je odabralo usluge operatera A1, a oni dobijaju sve mogućnosti koje digiralizacija nudi, u skladu sa svojim potrebama. A1 u Beogradu u BIGU je prodavnica u kojoj ćete brzo i lako dobiti sva rešenja i usluge zbog kojih ste došli, a zasigurno ćete izaći zadovoljni!

Kontakt informacije

L 136
Radno vreme: 10-22h
A1 Srbija

Kontakt informacije

L 136
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

A1 Beograd – Akcije, popusti i specijalna ponuda

A1 je već godinama omiljeni moblni operater mnogiama, a rasprostranjenost filijala po mnogim gradovima Srbije, od kojih je i ona A1 prodavnica u Novom Sadu, omogućava novim i starim korisnicima dostupnost raznih usluga.

Akcije A1 radnje u Beogradu u BIG FASHION centru, kao i spcijalne ponude, nude svim korisnicima razne tarife po pristupačnim cenama, a samo neke od njih su neograničeni internet, minuti i poruke kao i posebne ponude za poslovne korisnike kojima je bezbednost podataka na prvom mestu. 

Tu su i mnoge opcije internet usluga, ali i veliki broj uređaja i tarifa, kao i još mnogo opcija koje će iskustvo korisnika podići na viši nivo.

Razgovori sa agentima korisničkog servisa su besplatni, a A1 u Beogradu u BIG FASHION centru je tu da korisnicima omogući ono najbolje što tehnologija ima da ponudi. Usluge u Beogradu u A1 radnji će biti pružene brzo i profesionalno, tako da će svaki korisnik biti zadovoljan!

A1 lokacija i kontakt u Beogradu u BIG FASHION centru

A1 prodavnica se nalazi u BIG FASHION centru, a njegova adresa je Višnjička 84, Karaburma. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, kontakt telefon A1 prodavnice na Karaburmi je 060 1234, a broj lokala 136.

Radno vreme A1 radnje je od 10h do 22h, svakog dana. A1 vas čeka u Beogradu u BIG FASHION centru!

devojka-big